|
|
|
|||||||
| Haberler Ev sineması teknolojileri, format savaşları ve son dakika haberleri. |
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları |
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Bu Amerika serilerinden galiba. NTSC dir o zaman. Bu durumda buralara gelme ihtimali yok..:(
|
|
|
||||
|
||||
|
PAL'i de illaki üretilir diye düsünüyorum. Ama o kadar cok model cikiyor ki takip etmek mumkun degil. Samsung ya da baska birisi. Bence mutlaka bu ozelliklerde TV'ler de yakinda gelir.
|
|
|
||||
|
||||
|
Yüksek kaliteli LCD alıcak arkadaşlara ilaç gibi gelecek bir tv. Görüntü zaten inanılmaz. Hele ki piyasadaki 8+++ serisi ile 2+++ serisi nvidia ya da ati ekran kartlarıyla mükemmel görüntü kalitesi yakalayabilirsiniz. Benim monitörüm HD değil ama 8600GT kullanıyorum ve PS3 ün görüntü kalitesine yakın bir görüntü kalitesi var. Düşünüyorum da full hd destekli bi monitörüm olsa nolcak Acaba?? ^^
|
![]() |
| Etiketler |
| destekli, wifi, kez, ama, lcd, bir, yeni, samsungdan |
| Başlık Araçları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Samsung'dan İki Yeni Fotoğraf Makinesi: NV30 ve i8 | Emmett Brown | Haberler | 0 | 04.03.08 19:53 |
| Asus'tan İki Yeni X48: Rampage Formula ve P5E3 Premium WiFi-AP@n | Emmett Brown | Haberler | 0 | 01.03.08 02:06 |
| Samsung'dan Wi-Fi Destekli Fotoğraf Çerçevesi: SPF-83V | Emmett Brown | Haberler | 0 | 25.02.08 15:43 |
| Samsung'dan Ekonomi Sınıfına İki Yeni Ürün: S760 ve S860 | Emmett Brown | Haberler | 0 | 11.02.08 16:48 |
| Olympus'tan Live View Destekli Yeni Bir D-SLR: E3 | Emmett Brown | Haberler | 0 | 10.02.08 03:48 |