|
|
|
|||||||
| Haberler En yeni cep telefonları, internete sızdırılmış haberler ve dahası. |
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları |
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
ne kadar iyi olmuş bilemem ama
başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum yaklaşık bir yıl önce tarbzonda genpa dan soy-ericsson k550 i telefon aldım ve 2 ay önce arızalandı:( genpa etiler servisine getirdim telefonu almaya gittiğimde sadece format atıklarını sorun olmadığını söylediler aldıktan iki üç gün sonra telefon tekrar aynı arızayı verdi servise tekrar gittim serviste amcanın biri sekretere bi patladı (amca 7 kere servise gelmiş ve yaklaşık 8 aydır telefonuyla uğraşıyormuş)ve dikkat ettim serviste gelenlerin çoğu ikinciveya üçüncü gelişleri ve şimdi halendah talafonumu bekliyorum :(tabi bu sadece benim başımdan gecen bi olaay ve bide bundan önce genpanın teknik servis işini kvk yapıyormuş anlaşmalrı bitmiş |
|
|
||||
|
||||
|
Çok kötü talihsizlik demek ki belirli sorunlarda telefonu komple yenileseler çok iyi olacak.
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|
||||
|
||||
|
banane ya kim olursa olsun fiyati ucuz versinde
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ne demek istediğini anlayamadım.
|
|
|
||||
|
||||
|
telpa bu telpa kağıt a.ş idi dimi bi haber daha geçiodu
![]() Bir dergi web sitesi forum admini (reklam olmasın)
|
|
|
||||
|
||||
|
Tekofaks ile karıştırdın sanırım.
|
|
|
||||
|
||||
|
galiba öyle oldu
![]() Bir dergi web sitesi forum admini (reklam olmasın)
|
|
|
||||
|
||||
|
bence iyi bir üretim falan yaparlarsa yeni teknlolojik ürünler çıkarırlarsa gelişmeyi öyle düşünmeleri gerekiyor yoksa hiç bir degeri olmaz gelişmeyi dış ülkelere açılmak istiyolarsa teknolojilerini 2 adım önde götürmeleri gerekir birleşmeleride para kaynaklı olarak iyi olmuş ama birlikten güç dogar tabiri vardır yaaaa o şekil ama nasıl bir ilerleyiş içinde giderler onu zamanla görürüz
|
![]() |
| Etiketler |
| oldu, telpa, distributoru, yeni, sonyericssonun |
| Başlık Araçları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Penta, 3Com Distribütörü Oldu | Emmett Brown | Şirket Haberleri | 0 | 01.06.08 07:41 |
| Endeks Bilişim, Tenda Ürünlerinin Distribütörü Oldu | Emmett Brown | Haberler | 0 | 27.02.08 12:09 |
| Sony-Ericsson'un En Yeni Modellerinin Özellikleri | Emmett Brown | Haberler | 0 | 21.02.08 18:07 |
| Sony-Ericsson'un Kamera Konusundaki Yeni Projesi | Emmett Brown | Haberler | 0 | 21.02.08 13:02 |
| Sony-Ericsson'un 3G Destekli Yeni Telefonu: K630i | Emmett Brown | Haberler | 0 | 20.02.08 13:27 |