Yorum eklemek, hediye kazanmak, forumda başlık açmak ve oyun oynamak için üyelik gereklidir. Üye olmak için hemen buraya tıklayın.
Geri dön   PCkoloji.com > İnternet ve Yazılım Dünyası > Haberler
Haberler İnternet ve yazılım dünyasıyla ilgili en son gelişmeler.

Yanıt

LinkBack Başlık Araçları
Eski 19.02.08, 18:32
Emmett Brown Kullanıcısının Avatar'ı
Yönetici

Emmett Brown'ın Donanımı

Yer: İstanbul
Varsayılan Yahoo Onaylamadı, Microsoft da Pes Etmek Bilmiyor!

Yahoo yönetim kurulu Microsoft'un 45 milyar $'lık teklifini resmen reddetti. Çünkü hisse başına 40$ ve toplam 57 milyar $ teklif bekliyorlar. Bu duruma epey bozulan Microsoft teklifi doğrudan hisse sahiplerine sunmayı düşünüyor. Böylece yönetim kurulu devre dışı bırakılmış olacak. Yahoo bir süre öncesine kadar başka firmaları satın alıyordu ama bu hamleler pek kazanım sağlamadı. Microsoft ciddi anlamda Yahoo'yu alıp Google'a rakip olmayı istiyor. Ama bunun için fazladan para vermek de istemiyor. Zaten 45 milyar $ bile epey ciddi bir rakam. Bakalım bundan sonra neler olacak...

Alıntıyla Yanıtla
Yanıt

Etiketler
bilmiyor, etmek, pes, microsoft, onaylamadi, yahoo

Başlık Araçları

Gönderim Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Dosya ekleyemezsiniz
Yazılarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
İfadeler Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı
Foruma git

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı açan Forum Yanıt Son Mesaj
bilgisayarı upgrade etmek format ve sistem kurulumu semih22 İşletim Sistemleri 3 14.05.08 11:21
Microsoft Yeter Artık Dedi ve Yahoo Teklifini Geri Çekti! Görkem Yıldırım Haberler 1 04.05.08 23:46
Yahoo, Microsoft'un Teklifini Reddetmeyi Planlıyor Emmett Brown Haberler 0 19.02.08 18:25
Bir Gün Gelir de Yahoo! Microsoft'un Olabilir mi? Emmett Brown Haberler 0 19.02.08 18:08
Yahoo, Alibaba.com Hisselerinin Yüzde 10'unu Alıyor Emmett Brown Haberler 0 18.02.08 15:35