|
|
|
|||||||
| Direksiyonlar Araba yarışlarında direksiyonlar gibisi var mı? |
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları |
|
|
||||
|
||||
|
Araba yarışı oynarken direksiyon kullanır mısınız? Ya da almayı düşünüyor musunuz?
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
düşündüm ama almadım şimdiye kadar klavyeler daha sağlam oluyor
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ben almadım almayı da pek düşünmüyorum. Klavyeden kullanmaktansa daha zor oluyor. Ayrıca o hırsla kırarım büyük ihtimal seti
![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
bende var çok muhteşem birşey almanızı tavsiye ederim özellikle nfs carbon da süper oluyor
![]() PCkoloji.com
En son silvershadow tarafından düzenlenmiştir : 30.08.08 21:44. |
|
|
||||
|
||||
|
Deneme olsun diye Snopy filan alıcam ucuza. Kırılırsa da aman be canım sağolsun dicem fırlatıp sokakta oynayan çocuklara atıcam
![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Valla ayrı bir zevk. Kötü tarafı sadece araba yarışlarında işe yarıyor. Kur, oyna, bitsin ve topla. Oyunlar da çabuk bitip adamı sinirlendiriyor.
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Bir çok marka ve model kullanma şansını yakaladım fakat hiç birinden klavye kadar zevk alamadım ilginçtir. Hem Mavibaş (arabamın adı)' ı asla aldatamam. Direksiyon arabada şart. Oyunda yaşasın yön tuşları
![]() Yüzlerce farklı anakart gördüm, binlerce işlemci taktım. Yinede ne bildiğimi sorarsanız; Daha öğrenedim olacaktır... WarHammer |
|
|
||||
|
||||
|
Evet ya yön tuşları çok hızlı tepki verme imkanı veriyor.
|
|
|
||||
|
||||
|
f1 2007 oyununda çok güzel oluyor ama topla tak uzun iş n5k3g katılıyorum yaşasın yön tuşları
![]() PCkoloji.com
|
|
|
||||
|
||||
|
Ya bir de direksiyonla oynamak yoruyor insanı. Carbon ilk çıktığında Momo ile 2-3 günde bitirdim
Sonra 1 hafta felç olmuş gibi ağrıyordu her yerim. |
![]() |
| Etiketler |
| misiniz, kullanir, direksiyon |
| Başlık Araçları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Biostar TPower I45 İle Rekorları Kırmaya Hazır mısınız? | Görkem Yıldırım | Haberler | 17 | 24.06.08 15:14 |
| 3 Yuva Kaplayan Ekran Kartlarına Hazır mısınız? | Görkem Yıldırım | Haberler | 14 | 15.06.08 15:30 |
| Nokia Pcsuite Kullanır Mısınız? | chc_ytu | Uygulamalar | 3 | 15.04.08 22:25 |
| Nissan GT-R'daki İnanılmaz GPS Sistemine Bakar mısınız? | Emmett Brown | Haberler | 0 | 26.02.08 00:30 |
| Thrustmaster'dan Ferrari GT Experience Direksiyon | Emmett Brown | Haberler | 0 | 23.02.08 16:02 |