|
|
|
|||||||
| Müzik Çalarlar En popüler ürünlerden biri olan müzik çalarlar hakkında her şey. |
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları |
|
|
||||
|
||||
|
Apple'ın efsanevi müzik çaları iPod'u sever misiniz? Ben şahsen piyasada daha iyi modeller varken iPod'a para vermeyi mantıklı bulmuyorum.
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
gereksiz ama moda işte naparsın millet alıyo durduramıyosun
|
|
|
||||
|
||||
|
Jeep mesela bir marka, aslında arazi aracı demek lazım. Jilet (Gilette) de bir marka, traş bıçağı demek lazım. Selpak yerine mendil vs. vs. uzar gider. Apple istiyor ki müzik çaların adı iPod olarak değişsin. Önce direk MP3 çaldırsınlar iPod'a ondan sonra
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
aslında apple da habire microrsofta dem verip duruyoda kendileride tekel oluşturuyolar ipodun varsa i tunes kullanman lazım filan...
|
|
|
||||
|
||||
|
Ben aldım ama ABD den aldım o zaman bayağı ucuza geldi pek de iyi yapmışım diyorum 5.5G videolu olandan 30 GB.
|
|
|
||||
|
||||
|
Yurt dışı imkanı oLanLar için bende kesinLikLe İpod derim özeLLikLe videolu olandan..Bir ay kadar kuLLandım epeyce memnun kaLdım.Şuanda Crea kuLLanıyorum,ipod tadı vermese de ihtiyaçLarımı karşıLıyor
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
A9 modelini mi kullaniyorsun? Crea'nin da bazi urunleri iyidir. Stormblue asil markasi
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
A12 modeLini kuLLanıyorum..Sadece kuLaklığından memnun değiLdim onu da değiştirdim çok dandik oluyor kuLakLıkLarı...(:
|
|
|
||||
|
||||
|
Mejburen, neden? Çünkü kalite kulaklik koysalar fiyat artacak. Satamayacaklar. Rekabetçi olmak için ucuz kulaklik koyuyorlar kutuya. Çogu müzik çalar da kalitesini bu sebeple hissettiremiyor. Kulakligi bir degistiriyorsun hosuna gitmeye basliyor.
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
amerikaya gidersem alacağım ürünlerden bi tanesidir. burda çok pahalı yav
Bir dergi web sitesi forum admini (reklam olmasın)
|
![]() |
| Etiketler |
| mp3, ipod |
| Başlık Araçları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| USB Bellek Önerebilir misiniz? | pckolojik | USB Bellekler ve Bellek Kartları | 20 | 09.08.08 23:34 |
| 2.1 Ses Sistemi Önerebilir misiniz? | pckolojik | Ses Sistemleri | 4 | 09.06.08 22:36 |
| USB Kablosunu 500 Metre Uzatmak İster misiniz? | Emmett Brown | Haberler | 0 | 23.02.08 14:05 |
| PS3'te Bilgisayar Oyunlarını Oynamak İster misiniz? | Emmett Brown | Haberler | 0 | 18.02.08 01:16 |
| iPod'unuzdaki En Sevdiğiniz Şarkılarla Uyanmak İster misiniz? | Emmett Brown | Haberler | 0 | 09.02.08 16:39 |