|
|
|
|||||||
| Anakartlar Sisteminizin tüm performansının bağlı olduğu bileşenler. |
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları |
|
|
||||
|
||||
|
Bu Anakarti Almanizi Tavsİye Edrİm Fİyati Pahali Ama Fİyatini DÜŞmesİnİ Beklemeyİn DÜŞse Bİl E 40 Dolar DÜŞer Tam Bİ Over Clock Canavari
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Ben de MSI X38 Platinum diyorum. Oldukca güzeldi. Hem sogutmasi iyiydi, hem de PCIe X-Fi Extreme Music ses karti geliyordu kutusundan.
|
|
|
||||
|
||||
|
MSI X38 Platinum bu anakrtın fsb1333 gigbyte nın ise 1600 dikktini burya çekerim
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
1600 mhz veriyolunu destekleyen işlemciler piyasaya çıkmadı onlar çıkana kadar x48 yonga setleri eskiyecektir.
Overclock potansiyeli ve verimliliği göz önünde tutarak MSI X38 Platinum, dq den daha mantıklı bir seçim olrak görünüyor. Ha ille de msi olasın canım derseniz asusa bir bakın derim. Birkaç beden büyük geliyor msı a ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
X48 su anda overclock icin makul. FSB engeline takilmadan 1333 FSB'li islemciler icin super. Dahasi combo anakartlar da piyasaya cikma asamasinda. Bunlarda hem DDR2 hem de DDR3 destegi olacak. Bence Intel yonga seti icin en iyisi su an X48.
|
|
|
||||
|
||||
|
ben ce gigabyte kesin alın anakartı yakmanız imkansız öyle bir sistem varki gigabyte anakartlarında overclocuku yemiyince hemen bilgisayara kapatıp normal ayarlara dönüyor msı ve asus ta bu teknoloji yok ve overclock çok rahat yapılıyor x38-ds5 x38 dq6 ve 965p ds3
|
|
|
||||
|
||||
|
bende 680i var yanlız x38 ya terfi edebilirim. Gigabyte bence en iyisi!
|
![]() |
| Etiketler |
| gigabyte, gax38dq6, ga x38 dq6, anakart |
| Başlık Araçları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Gigabyte X38-DS5 6 Çekirdek Desteği | kobraa | Anakartlar | 4 | 25.04.08 20:38 |
| Gigabyte X38-DS5 Problemi | kobraa | Anakartlar | 21 | 30.03.08 16:49 |
| Gigabyte DS5 X38 Overclock Günleri... | ICEEXOL | Overclock Denemeleriniz | 6 | 21.03.08 22:03 |
| Gigabyte GSmart MS808 Smartphone Bomba Gibi Geliyor | Görkem Yıldırım | Haberler | 0 | 13.03.08 14:54 |
| Sonim'den Taş Gibi, Kaya Gibi Sağlam Cep Telefonu | Emmett Brown | Haberler | 0 | 21.02.08 12:54 |