|
|
|
|||||||
| PDA'ler Cep bilgisayarları hakkında her şey burada. |
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları |
|
|
||||
|
||||
|
Zamanında HP iPAQ 6915 kullanmıştım ve kilitlenme sorunlarından dolayı hiç memnun kalmamıştım. Önerebileceğiniz PDA'ler nelerdir? Ya da memnun kalmayıp hemen iade ettiğiniz
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
pda pda imate ler iyi gibi duruyo ama elime alıp kullanmışlığım yk açıkçası para verde alayım
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Asus 'un p526 modelini uzun süre kullandım.Ergonomi kusursuz düzeyde diyebilirim.Galiba Mart ayında aşağıdaki modeli alacağım.HTC 'nin kusursuz denebilecek modelleri var.Fakat Türkiye pazarına henüz giriş yapmadılar.
ETEN glofiish X600 3G hariç tüm iletişim ve bağlantı araçları mevcut.Kamerası 2MP.Flaş yok.Özellikle pil konusunda rakiplerinden 1 adım önde (1500).Ayrıca PDA cihazlarda pek rastlamadığımız radyo özelliğinide bu modele eklemişler.128 MB flash rom'a sahip.Uygumalar için yeterli sayılabilir.Renk çözünürlüğü ne yazikki 64K .İşletim sistemi tabiki WM6. ![]() ![]() ![]() ![]() Fiyat:// 950 YTL |
|
|
||||
|
||||
|
Samsung i780 çıkaracak o mükkemmel ben de ondan almayı düşünüyorum. Çok aceleyse HTC'ye bakabilirsin. GSmart'ı severdim ama kıl oldum. Kutusundan 2 tane stylus geliyor ve hemencecik kırıldılar
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
BenQ P50 kullanıyorum işimi görüyor. Şimdi piyasada P51'i var GPS'li olanı.
|
|
|
||||
|
||||
|
Birkac gundur HTC Touch Diamond kullaniyorum kesinlikle onerebilecegim bir cihaz, bundan once bircok ppc kullandim ama hicbirisi bunun kadar hosuma gitmemisti sanirim, gerek icerik ve hizi olsun gerek tasarimi olsun. Bir goz atmanizda fayda var. Eger ben klavyesiz yapamam derseniz bunun Pro modeli cikacak Eylul ayinda klavyeli modeli olarak dusunulebilir, onu bekleyebilirsiniz
|
|
|
||||
|
||||
|
Onu bekleyelim
Ben de Toshiba Portege G910 beğeniyorum. Ne dersin ona? |
|
|
||||
|
||||
|
HP iPAQ 614C Bende bu ürün ile ilgileniyorum ama siz daha iyi bilirsiniz bunun fiyatı sizce iyimi 800 ytl civarı ?
|
![]() |
| Etiketler |
| pda, ppc |
| Başlık Araçları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| notebook soğutucusu tavsiyesi | _opeth | Aksesuarlar | 18 | 25.08.08 23:18 |
| yeni bölüm tavsiyesi | silvershadow | Önerileriniz | 2 | 17.06.08 21:28 |
| LCD Monitör Tavsiyesi | NiMaZ | Monitörler | 40 | 15.06.08 14:51 |
| ADSL Modem Tavsiyesi | Emmett Brown | Modemler | 34 | 31.05.08 09:21 |
| ide dvd writer marka tavsiyesi | _opeth | Optik Sürücüler | 16 | 28.05.08 20:32 |