|
|
|
|||||||
| Yazıcılar Mürekkep püskürtmeli mi, yoksa lazer mi? Hangisini tercih etmeli? |
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları |
|
|
||||
|
||||
|
all in one yazıcılar hakkınız da düşünceleriniz nedir ne tavsiye edersiniz. bende hp f380 var gayet güzel fotoğraf baskısıda aldım foto yazıcılar kadar olmasada staj defterime koyabileceğim kadar iyi fotoğraflara sahip olabildim.
yanında gelen phtosmart programı da bayağı bir işe yarıyor |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Canon, Epson, HP ve hatta Brother olsun All In One modellerde bayağı iyi seviyeye gelindi. Tek masrafla bayağı iş mükemmel olsa da idare eder seviyede yapılabiliyor.
|
|
|
||||
|
||||
|
Nedense beni pek sarmamıştır. Nerede çokluk... diye başlayan atasözümüzü hatırlatırlar bana. Ayrı ayrı tercih ederim. Eve misafir geldiğinde de daha teknoloji üssü gibi gözüküyor ev
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ben de komplike sistemlerden pek hoşlanmam. Bir modülü bozulduğunda tüm alet kullanılamıyor bazı durumlarda.
|
|
|
||||
|
||||
|
Mesela şehirden şehire tayini çıkan bir memursanız pratik olsun da kolay taşınsın diyebilirsiniz. Hele bir de PC yerine laptop kullanıyorsanız all-in-one daha cazip gelebilir.
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
![]() FOREVER WINDOWS VİSTA!!! ![]() |
![]() |
| Etiketler |
| multifunction, aio, yazici, tarayici, scanner, printer, fotokopi |
| Başlık Araçları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Kulaklık tercihiniz hangisi? | Emmett Brown | Kulaklıklar | 5 | 07.10.08 00:25 |
| HTPC için kasa tercihiniz hangisi olurdu? | Emmett Brown | Kasalar | 5 | 02.07.08 20:26 |
| 3G teknolojisi nedir? | Kemal Karakaya | Diğer | 2 | 30.04.08 13:27 |
| DNS Nedir ? | Kemal Karakaya | Diğer | 1 | 13.04.08 19:01 |