|
|
|
|||||||
| GPS Cihazları Yolumuzu kolay bir şekilde bulmamızı sağlayan ürünler. |
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları |
|
|
||||
|
||||
|
Bu güne kadar birçok GPS ürünü kullandım. Haritalar hep sorunluydu. Bu neden olabilir acaba_ Haritalar da mı iş yok, yoksa memlekette her gün kazı yapılıyor güzergahlar değişiyor onun yüzünden mi? Acaba ne zaman tam takır çalışan GPS cihazlarını kullanabileceğiz merak ediyorum...
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
çıkmaz ayın....
|
|
|
||||
|
||||
|
GPS hiç kullanamadım açıkçası teknoloji ilerliyor ama en son Türkiyeye geliyor bazen bazı şeyler
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Garmin Mobile XT´nin 100MB lik bir tr haritasi var kulananlar memnun(ben kulanmadim ne yazik ki).
|
|
|
||||
|
||||
|
Valla dediğin gibi bir tek Garmin iyi iş çıkarıyor gibi. Gerçekten adamların GPS'ini ben de kısa bir süre kullandım ve oldukça başarılıydı.
|
|
|
||||
|
||||
|
valla bende hiç kullanmadım ama almak istiyorum...tavsiye edebileceğiniz hesaplı ama kaliteli GPS varmı? bide mümkünse türkçe menü
![]() FOREVER WINDOWS VİSTA!!! ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Çoğu Türkçe menü. Navking güzel ürünler yapıyor.
|
|
|
||||
|
||||
|
belcika,dan turkiyeye kadar getirecek harita lazim mio-tech c710 cihazim yardim bekliyom
|
|
|
||||
|
||||
|
Benim hiç GPS im olmadı ama Miotech c710 sanırım miomap ile geliyor. Onun yerine iGo kurarsan tüm Avrupa ve Türkiye haritasını bulursun diye okudum bir ara. Şu adresten destek alabilirsin. Üyelik istiyor:
http://www.cebimdekipc.com/forum/forumdisplay.php?f=112 |
|
|
||||
|
||||
|
yonlendirdiginiz sitede bulamadim tesekkurler
|
![]() |
| Etiketler |
| map, harita, gps |
| Başlık Araçları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| NVIDIA'nın Sorunlu Mobil Yongaları İçin Yeni BIOS | Görkem Yıldırım | Haberler | 1 | 29.07.08 20:23 |
| NVIDIA'dan Tegra İşlemciler ve Ücretsiz COD4 Haritaları | Görkem Yıldırım | Haberler | 3 | 02.06.08 16:09 |