|
|
|
|||||||
| Harici Depolama Harici sabit diskler ve harici optik sürücüler burada. |
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları |
|
|
||||
|
||||
|
Son zamanların en popüler ürünlerinden biri de harici diskler. Siz nasıl bir disk alırsınız. 2.5 inç mi olmalı yoksa 3.5 inç mi. Küçük olmalarından dolayı 2.5'lar daha iyi ama onlar da biraz pahalı ve çok fazla depolama yapabiliyorlar. Bir de piyasada çok fazla ürün var ve birçoğunun çok kötü bir kutusu var. Önerdiğiniz ürünler var mı?
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
valla ben dexonic sata hdd kutusu kullanıyorum içinde de western digital 500 gb hdd var gayet güzel yetiyor. ama keşke firewire bağlantılı bi model bulabilseydim. kenarda köşede öyle birşey gören oldumu?
neden firewire dersen satbil bir kopyalama yapıştırma olayı olsun diye. mesela usbden bağlayınca hdd'yi dosyayı dvdye yazmam için pcme atıp o şekilde dvdye yazmam gerek yazmasına yazıyor ama sonra okumaya kalkınca okuyamıyor dvdyi :( |
|
|
||||
|
||||
|
ben esatalı 500gb seagate harici kullanıyorum.
esatanın kablosu ve kartımı? daha bende de yok ![]() 2.5 lar yer bakımından avantajlı fakat ben 3.5 taraftarıyım... Herkes Kendi Kaderini Yaşar... |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
![]() |
![]() |
| Etiketler |
| harici, external, disk, hdd |
| Başlık Araçları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Digitus DA-70540 Harici SATA Disk Standı | Emmett Brown | Ürün İncelemeler | 5 | 13.08.08 22:09 |
| Hangi Harici Disk Kutusunu Almalıyım? | DaRKBLaCKLiVe | Harici Depolama | 6 | 29.07.08 11:34 |
| Fujitsu HandyDrive 500 GB Harici Disk Karşınızda! | Emmett Brown | Şirket Haberleri | 0 | 22.07.08 14:27 |
| Harici Disk Kutusu İçin Ne Önerirsiniz? | Emmett Brown | Harici Depolama | 2 | 28.05.08 22:10 |
| SilverStone'dan RFID Anahtarlıklı 2.5 İnç Harici Disk Kutusu | Emmett Brown | Haberler | 0 | 26.02.08 13:46 |