Yorum eklemek, hediye kazanmak, forumda başlık açmak ve oyun oynamak için üyelik gereklidir. Üye olmak için hemen buraya tıklayın.
Geri dön   PCkoloji.com > Donanımlar > Optik Sürücüler
Optik Sürücüler Yeni nesil optik sürücülerden hangisini, neden seçmeli?

Yanıt

LinkBack Başlık Araçları
Eski 17.02.08, 12:36
Emmett Brown Kullanıcısının Avatar'ı
Yönetici

Emmett Brown'ın Donanımı

Yer: İstanbul
Varsayılan SATA'lı Ürünlerden Korkmalı mı?

SATA arabirimli DVD yazıcıların sistemde görülmeme, kilitlenme gibi sorunlar yarattığını duymuştum. Kullanan arkadaşlar varsa görüşlerini bizimle paylaşabilir mi? Neticede gelecek nesil HD-DVD ve Blu-ray teknolojilerinde de SATA kullanılacak. Bence artık temel oturmuştur diye düşünüyorum.

Alıntıyla Yanıtla
Eski 17.02.08, 13:03
_opeth Kullanıcısının Avatar'ı
Üye

_opeth'ın Donanımı

valla yeni yeni hayatımıza girdiğinden ben biraz temkinli davranıyorum en son arkadaşa topladığımız pcde bilgisayarcı sata olanını verecekti ide olanı olsun daha iyi olur dedim

Alıntıyla Yanıtla
Eski 19.02.08, 21:33
Görkem Yıldırım Kullanıcısının Avatar'ı
Yönetici

Görkem Yıldırım'ın Donanımı

Yer: Varşova

SATA sürücü var bende Samsung 18X DVD-RW. Cidden bazen sorun oluyor. Misal vereyim yongaseti VIA ise bazen sürücüyü hiç görmüyor. Sistem topladınız Windows kuracaksanız, ana o ne bir türlü sürücüyü görmüyor. Disketle SATA için sürücü verseniz de görmeyebiliyormuş. Çünkü yongaseti sadece diskleri SATA olabilir diye bekliyor...

Mim. Müh. Görkem YILDIRIM, MCSE: Security 2003
PCnet Bilgisayar ve İnternet Dergisi Donanım / Teknoloji Yazarı
Alıntıyla Yanıtla
Eski 28.05.08, 20:36
F.C.D Kullanıcısının Avatar'ı
Üye

F.C.D'ın Donanımı

Alıntı:
Orijinalini gönderen: Emmett Brown Mesajı görüntüle
SATA arabirimli DVD yazıcıların sistemde görülmeme, kilitlenme gibi sorunlar yarattığını duymuştum. Kullanan arkadaşlar varsa görüşlerini bizimle paylaşabilir mi? Neticede gelecek nesil HD-DVD ve Blu-ray teknolojilerinde de SATA kullanılacak. Bence artık temel oturmuştur diye düşünüyorum.
ben LG nin sata olan bir modelini kullanıyorum abi..hiç sorun yaşamadım daha,,gayette hızlı yani..

Alıntıyla Yanıtla
Yanıt

Etiketler
esata, sata

Başlık Araçları

Gönderim Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Dosya ekleyemezsiniz
Yazılarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
İfadeler Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı
Foruma git

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı açan Forum Yanıt Son Mesaj
Sony VAIO Zoom, Hayal Edebileceğiniz En Müthiş Ürünlerden Biri! Emmett Brown Haberler 0 27.02.08 11:40