|
|
|
|||||||
| Sistem Önerileriniz Alacağınız bilgisayar iyi mi? Almışken hangi parçaları almalı? Sorun! |
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları |
|
|
||||
|
||||
|
Ofis uygulamaları için yeterli düzeyde olabilecek fiyatı da uygun bir sistem
Anakartı halen satışta bulunan 945gc yongası üzerinde barındıram MSI firmasıdan bir model MSI 7507 945GCM7-L 50 dolar ederi var İşlemciyi de Celeron kullanırsak multimedia dışında tüm ihtiyaçlara cevap verecektir Intel Celeron D.Core E1200 hem de çift çekirdekli , Sempronun korkulu rüyası o da 50 dolar civarı Bellek Kingston olsun 1 GB DDR2 667 MHz olsun fiyatı 25 civarı Kasa için alt modellerde Foxconn tercihimdir. 300 watt ve yukarısı kasalar 30 dolar gibi bir fiyatla satılıyor Sabit diski Seagate 160 gb sata yapalım 55 dolar olur Creative den 1+1 siyah bir hoparlör 15 dolardır A4 tech den 15 dolara klavye mouse set alabilmek mümkün Lg L1753S-SF 17" LCD monitörü 195 dolara alabiliriz Lg demişken DVD yazıcısını da dahil edelim 25-30 dolar Tüm bunların ederi yuvarlak hesap 460 dolar+kdv giib iyi bir fiyat çıktı KOBİ lere duyurulur |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Çok minimum olmuş
![]() FOREVER WINDOWS VİSTA!!!![]() ![]() "UCUZ MALA PARA VERECEK KADAR ZENGİN DEĞİLİM!" (K.K.) |
|
|
||||
|
||||
|
Ama bunun anakartı CrossFire desteklemiyor ki
|
|
|
||||
|
||||
|
Abi şaka yapma ben 790x chipseti ile doğmadım
ne ihtiyaç varsa ona göre şekilleniyoruz 770 anakarta 90 dolar vermektense 790x alırım 10 dolar farklan (bir önceki yazım) senin asıl anlatmak istediğin bir zamanlar Gigabyte g33 anakartta x4 pci express yuvası ile beraber crossfire kurmuşlardı ben bizim esnafın işletmecinin böyle çılgın denemelere atılacağını zannetmem |
|
|
||||
|
||||
|
AMD LE1620, Celeron'lerı öldüren işlemcidir. Max. 45 Watt , boşta 10 Watt gibi bi' değere sahip.
AMD 690G anakart (SApphire) 512MB Bellek 40-60-80GB IDE HDD CD Yazıcı 350Watt güç... |
|
|
||||
|
||||
|
Anowww !!! Sayın yöneticim, siz de mi AMD kullanıcısısınız ? Tebrik ediyorum sizi
! |
|
|
||||
|
||||
|
|
|
||||
|
||||
|
Emmett AMD'cidir ama kullandığı işlemci kimsede yok. Çünkü modeli AMD Phenom X4 HD9750. Azıcık Radeon'luk var HD'sine bakılırsa
![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
ramdeon yalnız Emmett senin beğenmediğin msi K9 A2 PLATINIUM anakartı kullanıyor bunada dikkat et
![]() Ne Ati ciyim ne nvidia cı ne intel ci nede Amd ci |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
. AMD çalışsın da sistemde, ne ile çalıştığı mühim değil . |
![]() |
| Etiketler |
| icin, minimum, ofis, sistem |
| Başlık Araçları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Ofis Bilgisayarı İçin Tavsiyeler | enuroglu1 | Sistem Önerileriniz | 26 | 16.06.08 11:12 |
| Grafik & Web İşleri İçin Sistem | alcolick | Sistem Önerileriniz | 12 | 13.06.08 12:15 |
| sistem dısı kalıyorum | F.C.D | Sitedeki Sorunlar | 29 | 02.06.08 16:20 |
| Mart Ayı Sistem Önerileri | ICEEXOL | Sistem Önerileriniz | 2 | 22.02.08 17:42 |
| Unreal Tournament 3 İçin Sistem Gereksinimleri Açıklandı | Emmett Brown | Haberler | 0 | 11.02.08 19:59 |