|
|
|
|||||||
| Ürün İncelemeler PCkoloji.com editörlerinin yaptığı detaylı donanım incelemeleri. |
![]() |
|
|
LinkBack | İnceleme Araçları |
| OCZ ATV Turbo 4 GB Parmak Bellek | |||
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıp 10 sene kullanılacak cinsten malzeme kalitesine sahip ancak teknolojinin hızına bu canavar bile yetişemez
benim eski 5400 rpm sabit diskim çok kullanımdan şiştiğinde 18 mb/sn yazıyordu. onu dahi geçmiş de diyeyim özellikle notebook sahipleri bu alete bir usb yuvasını hazır etsinler. Ready Boost için en hızlı alet üstelik suda yüzüyor ateşe atlıyor kırılmıyor sizinle güreşiyor bozulmuyor. O tam bir tarzan hayran kaldım. Tek eksi yanı fiyat. bu fiyata 8 gb versiyonu verselerdi |
|
|
||||
|
||||
|
atv 8gb modelinden iki tane aldım, birincisi ilk gün bozuldu, değiştirdiler, gelen yeni bellekte hiç çalışmadı. sağlam olsa ne olur. kamyon tekerleğinin altında buzların arasında deforme olmaması hiç önemli değil işimi görmedikten sonra :(
|
|
|
||||
|
||||
|
Hayret. Şanssızlık işte.
|
![]() |
| Etiketler |
| atv, bellek, ocz, parmak, turbo |
| İnceleme Araçları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| İncelenen Ürün | İnceleyen | Kategori | Mesajlar | Son Mesaj |
| Verbatim Store'n'Go USB Executive 4 GB Parmak Bellek | Emmett Brown | Ürün İncelemeler | 3 | 03.08.08 01:51 |
| Yüksek Performanslı OCZ Spyder Parmak Bellek | Görkem Yıldırım | Haberler | 10 | 13.06.08 20:48 |
| SanDisk Cruzer Contour 8 GB Parmak Bellek | Emmett Brown | Ürün İncelemeler | 13 | 09.06.08 01:10 |
| A-Data My Flash PD7 Parmak Bellek | Görkem Yıldırım | Ürün İncelemeler | 0 | 01.03.08 23:30 |
| SanDisk Extreme Ducati Edition 4 GB Parmak Bellek | Emmett Brown | Ürün İncelemeler | 0 | 01.03.08 21:20 |