Yorum eklemek, hediye kazanmak, forumda başlık açmak ve oyun oynamak için üyelik gereklidir. Üye olmak için hemen buraya tıklayın.
Geri dön   PCkoloji.com > İnternet ve Yazılım Dünyası > Haberler
Haberler İnternet ve yazılım dünyasıyla ilgili en son gelişmeler.

Yanıt

LinkBack Başlık Araçları
Eski 02.07.08, 10:15
Görkem Yıldırım Kullanıcısının Avatar'ı
Yönetici

Görkem Yıldırım'ın Donanımı

Yer: Varşova
Varsayılan Microsoft'un Gizli İşletim Sistemi Projesi Windows Midori

Microsoft'un gelecek nesil işletim sistemi şimdilik Windows 7 olarak adlandırılıyor. Sızan bilgilere göre Microsoft tarafından yürütülen Singularity adlı gizli bir proje var. Bu projeyle işletim sistemlerindeki tüm açıklar ve eksikliklerin tamamen ortadan kaldırılması planlanıyor. Anlaşılan tamamen radikal bir yaklaşım içindeler. Kod adı Midori olan proje Windows'u geride bırakan bir platform olarak ifade ediliyor. Şef Craig Mundie tarafından yürütülen projenin ne zaman biteceği muamma. Ancak Microsoft bu projenin ciddiyetinin farkında ve gerekli personelle nakiti aktarmaktan çekinmiyor. Windows 7 içinde olması beklenmeyen bu proje Windows 8 şeklinde değerlendirilebilir.

Mim. Müh. Görkem YILDIRIM, MCSE: Security 2003
PCnet Bilgisayar ve İnternet Dergisi Donanım / Teknoloji Yazarı
Alıntıyla Yanıtla
Eski 02.07.08, 10:46
erkanc Kullanıcısının Avatar'ı
Kıdemli Üye

erkanc'ın Donanımı

Yer: TRABZON

Vista klasik Nt çekirdeğinin üzerine bina edilmiş ancak nette yayılan haberlerde bu çekirdeğin artık eskidiğini artık yenilenmesi gerektiğni söyleniyordu demekki dedikodular haklıymış bakalım bu yeni işletim sistemi nasıl olacak alpha veya beta versiyonları çıkar heralde bir zaman sonra

Ne Ati ciyim ne nvidia cı ne intel ci nede Amd ci
Alıntıyla Yanıtla
Yanıt

Etiketler
gizli, işletim, microsoftun, midomi, projesi, sistemi, windows

Başlık Araçları

Gönderim Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Dosya ekleyemezsiniz
Yazılarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
İfadeler Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı
Foruma git

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı açan Forum Yanıt Son Mesaj
Windows Mobile İşletim Sistemli Saat: EPOQ EGP-98B Görkem Yıldırım Haberler 1 15.04.08 23:32
PARDUS 2007 Linux Tabanlı Türkçe İşletim Sistemi artwinli İşletim Sistemleri 13 29.03.08 23:45
Microsoft'un Windows Live SkyDrive Hizmeti Devrede Emmett Brown Haberler 1 01.03.08 22:47
HTC Juno, Windows Mobile 6 İşletim Sistemi Sunacak Emmett Brown Haberler 0 20.02.08 17:14
Samsung SGH-i450, Symbian İşletim Sistemi Kullanıyor Emmett Brown Haberler 0 20.02.08 14:30