|
|
|
|||||||
| Anakartlar Sisteminizin tüm performansının bağlı olduğu bileşenler. |
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
DX9 oyunlarında tatmin olabileceğiniz bir entegre gpu ile performansa, yine entegre HDMI ve optik girişi ile multimedya ya yönelik bir sistem kurulabilir.
|
|
|
||||
|
||||
|
Optik giriş hakkında bilgi talep etsem?
![]() FOREVER WINDOWS VİSTA!!! ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Güzel bir yongaseti. Anakart üreticileri kolları sıvadı bir kez daha. AMD'nin yongaseti bölümünün artık çok iyi işler çıkardığını düşünüyorum. Katılanlar?
|
|
|
||||
|
||||
|
zaten hd3200 halihazırdaki en performanslı IGP kartı
bununla beraber oyunları tek başına oynatabilecek tek geçilebilir CrossFire desteği de varmış bir de orda sanki ram gördüm ekran kartı için |
|
|
||||
|
||||
|
Hybrid CrossFire olduğunu sanıyorum. Onu kullanmak için uygun olan ekran kartı en üst model HD3450 olsa gerek. Yoksa tabi normal ekran kartı takılabilir Hybrid CrossFire olmadan da.
|
|
|
||||
|
||||
|
dediğiniz gibi Hybrid bağlamak için üstteki slota 3450 belki de gelecek olan 4450 olacak
CrossFireX yapmak istenirse muhtemelen entegre kart devre dışı olacak |
|
|
||||
|
||||
|
Optik çıkış ne ki diye sormuştum
![]() ![]() FOREVER WINDOWS VİSTA!!! ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Pek uzmanı değilim ama optik çıkış adı üstünde ses sinyallerini ışık sinyallerine dönüştürerek dijital ve kayıpsız bir iletim sağlıyor.
fiberoptik kablo misali zannedersem ses iletimi konusunda en gelişmiş arabirimdir kendileri bundan alırsınız kablosunu anfinize bağlarsınız |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
![]() FOREVER WINDOWS VİSTA!!! ![]() |
![]() |
| Etiketler |
| 790gx, amd, gelen, grafik, hd3300, setiyle, testte, yonga, yongası |
| Başlık Araçları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Kendinizi Resimlerle Tanıtın! | Emmett Brown | Tanışalım | 0 | 24.04.08 00:25 |
| AMD 780 Yonga Seti Sizce Nasıl? | Emmett Brown | Anakartlar | 6 | 14.03.08 22:55 |
| Intel'in Overclock Dostu X48 Yonga Seti Marta Ertelendi | Emmett Brown | Haberler | 0 | 01.03.08 02:49 |
| AMD'nin Yeni Yonga Seti RS780, 690G'ye Göre Uçuyor! | Emmett Brown | Haberler | 0 | 29.02.08 23:47 |
| Intel P45 Yonga Seti de CrossFireX Destekleyecek | Emmett Brown | Haberler | 0 | 28.02.08 18:03 |