|
|
|
|||||||
| Haberler İnternet ve yazılım dünyasıyla ilgili en son gelişmeler. |
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları |
|
|
||||
|
||||
Microsoft bir kez daha Firefox ekibini şaşırttı. Firefox 2 final sürümü dağıtıma sunulduğunda ilk kutlamalardan biri Microsoft'tan gelmişti. Microsoft bir kez daha benzer bir pastayı Firefox ekibine dün gönderdi. Firefox 3 final sürümü kutlayan bu pasta ekip tarafından memnuniyetle kabul edildi. Firefox şu anda %30 civarı pazar payına sahip ve bu oranı arttırmak için elinden geleni yapıyor. Son sürümü Türkçe olarak indirmek için buraya tıklayın.![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Çok hoş bi pasta olmuş zaten yemişlerdi ie ı bide pastasını yesinler
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Pastanın üstünde ne yazıyor acaba
![]() PCnet Ekim sayısı içeriği İçin Tıkla. Kurtlar Vadisi -PC-Firefox-PCnet-PCkoloji-Saw Serisi-Galatasaray |
|
|
||||
|
||||
|
tebrikler sevgilerle ie takımı gibisinden bişey yazıyor
|
|
|
||||
|
||||
|
Herhalde artık mıcrosoft da inandı fırefox'un üstünlüğüne yada sadece tebrik amaçlıda olabilir.
PCnet Ekim sayısı içeriği İçin Tıkla. Kurtlar Vadisi -PC-Firefox-PCnet-PCkoloji-Saw Serisi-Galatasaray |
|
|
||||
|
||||
|
Arkadaşlar bu arada fırefox son sürümünde yani fırefox 3 de 6milyon kez indirilmiş ve fırefox un hedefini çoktan geçmiş durumda hedef 5 milyon muş türk kullanıcılarınn yaptıgı download ise 50 bin.
![]() ![]() PCnet Ekim sayısı içeriği İçin Tıkla. Kurtlar Vadisi -PC-Firefox-PCnet-PCkoloji-Saw Serisi-Galatasaray |
|
|
||||
|
||||
|
microsoft tilki gibi. pastayı gönderir ama firefox un arkasından sinsice planlar yapıodur.
şahsen benim oyle rakibim olsa ben yapardım ![]() ![]() ![]() Ölmek Üzere Olan Dünyada Bir Ölümlü Yaşar Mahlası Kaf-Kef
Dualarım Vesvası Hannası eder def.. |
|
|
||||
|
||||
|
Dünya rekorunu kırdı ilk 24 saate 6 milyon indirilme sayısıyla tebrikler. Ben de indirdim
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
ben de az önce burdaki yazıdan sonra indirdim de Firefox 2 ye göre gezinti araç çubuğunda baya bi farklılık var daha alışamadım.
bu kadar kısa sürede bu kadar indirme sayısı gerçekten inanılmaz.. Ölmek Üzere Olan Dünyada Bir Ölümlü Yaşar Mahlası Kaf-Kef
Dualarım Vesvası Hannası eder def.. |
|
|
||||
|
||||
|
Zannedersem bu mesajın altında şuda olabilir ie8 le seni pasta gibi yiyeceğim firefox da olabilir.Ama şu bir gerçekki microsoftun midesine oturduğu belli firefox tilki gene yedi exploreri
![]() Ne Ati ciyim ne nvidia cı ne intel ci nede Amd ci |
![]() |
| Etiketler |
| firefox, kutlamalarına, kıyağı, microsofttan, pasta |
| Başlık Araçları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Microsoft'tan Yeni Webcam'ler: VX-500 ve VX-5000 | Görkem Yıldırım | Haberler | 0 | 14.05.08 15:50 |
| Microsoft'tan Beklenen Windows Mobile 6.1 Duyurusu Geldi | Görkem Yıldırım | Haberler | 0 | 02.04.08 12:00 |
| Microsoft'tan OLPC'lere Özel Windows XP Gelecek | Emmett Brown | Haberler | 1 | 19.02.08 21:03 |
| Microsoft'tan Hyper-V Server'ın İlk Beta Sürümü | Emmett Brown | Haberler | 1 | 19.02.08 21:00 |
| Dedikodulara Bu Kez de Microsoft'tan Cevap Geldi | Emmett Brown | Haberler | 0 | 19.02.08 18:20 |