|
|
|
|||||||
| Diğer Dizüstü bilgisayarlarla ilgili diğer konular. |
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları |
|
|
||||
|
||||
|
Ben bir laptop önermenizi rica edicem bütçe 1000ytl ile 1500ytl arasında genellikle grafik-tasarım alanında kullanılacak olan 15.4" yada 17" arasında ram bellekte 2 gb olsa yeterli böyle bir laptop önerebilirmisiniz.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖGRENCİSİ |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Acer AS5920G-6AG16Mİ C2D 2.GHZ/2GB/160GB/15.4"
olabilir ![]() FOREVER WINDOWS VİSTA!!!![]() ![]() "UCUZ MALA PARA VERECEK KADAR ZENGİN DEĞİLİM!" (K.K.) |
|
|
||||
|
||||
|
Bu laptop'a bakmıştım zaten ilk akla gelen de o oldu demek fena değil bencede grafik -tasarım için kullanılacak tasarımıda fena değil gibi
![]() ![]() BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖGRENCİSİ |
|
|
||||
|
||||
|
SanalMarketim.com | Ürün Detay
bu linkteki laptopuda inceleyebilirsin senin limitten 100ytl daha fazla ama grafik tasarımda ekran kartının önemine binayen bu laptopun ekran kartı iyi Ne Ati ciyim ne nvidia cı ne intel ci nede Amd ci |
|
|
||||
|
||||
|
www.fokusshop.com adresine bir bak. Monster markalı dizüstü bilgisayarlar hem hızlı hem de uygun fiyatlı oluyor.
|
![]() |
| Etiketler |
| laptop, onerisi |
| Başlık Araçları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Yaz İçin Oyun Sistemi Önerisi | serkandurmaz | Sistem Önerileriniz | 5 | 11.07.08 16:52 |
| Grafik & Web İşleri İçin Sistem | alcolick | Sistem Önerileriniz | 12 | 13.06.08 12:15 |
| Asus Eee PC 900 Dizüstü Bilgisayar | Emmett Brown | Ürün İncelemeler | 42 | 02.06.08 23:21 |
| 1 TB Depolama Alanlı Dizüstü Bilgisayar ASUS M70 | Görkem Yıldırım | Haberler | 8 | 18.04.08 20:32 |
| NEC ve Nissan'dan Ortak Dizüstü Bilgisayar: X-Trail | Emmett Brown | Haberler | 0 | 26.02.08 21:04 |