|
|
|
|||||||
| Dosya Konuları Editörlerin teknolojik gelişmeleri içeren konuları, görüşleri ve analizleri. |
![]() |
|
|
LinkBack | İnceleme Araçları |
| iPhone 3G'ye Yönelik Sorulara Cevaplar | |||
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
güzel üretim yapmışlar ama telefon biraz büyük ama tasarımı güzel inceligide güzel ama camerasının 2 MG olmasını begenmedim 3.5inç ekran yap sen git camerayı 2 MG yap bu olmadı hakkaten telefona hakaret gibi bişey olmuş camerası
BU ARADA BÜYÜK SEVİNÇ VAR COŞKU VAR ÇEK CUMHURİYETİNİ YENDİK ama ne maç oldu yawwww 2-0'dan 3-2'ye dönderdi bizim aslanlarımız burdan takımımızı yürekten kutluyorum ''yürü beeee türkiye kim tutar seni'' diyorum |
![]() |
| Etiketler |
| edilenler, ile, ilgili, iphone, merak |
| İnceleme Araçları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| İncelenen Ürün | İnceleyen | Kategori | Mesajlar | Son Mesaj |
| iPhone 3G İle iPhone Karşılaştırmas | Görkem Yıldırım | PCkoloji TV | 0 | 01.08.08 11:39 |
| iPhone Emekli Oldu! Huzurlarınızda Yeni 3G iPhone | Görkem Yıldırım | Haberler | 1 | 10.06.08 18:25 |
| tüm kullanıcılara özellikle modçulara yönelik bir kasa fanı | DaRKBLaCKLiVe | İşlemci Fanları | 10 | 09.05.08 22:00 |
| Kaçak iPhone Devri Bitti! Vodafone Türkiye'de iPhone Satacak | Emmett Brown | Haberler | 3 | 06.05.08 16:19 |
| Seagate'in SSD'lere Yönelik Patentlerini Savunma Atağı | Görkem Yıldırım | Haberler | 0 | 26.03.08 13:22 |