|
|
|
|||||||
| Sitedeki Sorunlar Sitemizde karşılaştığınız her türlü sorunları lütfen buradan bize iletin. |
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları |
|
|
||||
|
||||
|
notebook hakkında bir bilgi vericektim ama siteye ekleyemedim notebook bölümüne asagıdaki secenekleri söylüyor.
yunus emre, bu sayfaya erişim izniniz yoktur. Bunun sebebi aşağıdakilerden biri olabilir: 1. Kullanıcı hesabınız bu sayfaya erişim yetkilerine sahip olmayabilir. Başka birinin mesajını düzenlemeye, yönetimsel özelliklere ya da başka bir ayrıcalıklı sisteme erişmeye mi çalışıyorsunuz? 2. Mesaj göndermeye çalışıyorsanız, hesabınız devre dışı bırakılmış veya etkinleştirme bekliyor olabilir. Oturumu Kapat Ana Sayfa |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Sitemizdeki tüm "Haberler" başlıklarına sadece yöneticiler konu açabilir. Buraya açılan başlıklar anasayfada otomatik olarak görüntüleniyor ve özel boyutlarda resimler gerektiriyor. Uygun kategori olmayan her konuyu "Diğer" başlıklı yere açabilirsin.
|
|
|
||||
|
||||
|
ayrıca bir sorun daha var resim ekleyemiyorum tanıtacagım ürüne,yada herhangi bir konu ya
|
|
|
||||
|
||||
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bolumu, disüstü, sorunu |
| Başlık Araçları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Asus Eee PC 900 Dizüstü Bilgisayar | Emmett Brown | Ürün İncelemeler | 50 | 27.09.08 19:03 |
| Crysis Serisinin İkinci Bölümü Crysis Warhead Geliyor | Görkem Yıldırım | Haberler | 11 | 08.06.08 19:10 |
| Dizüstü diskleri ile RAID 0 fantazisi | Emmett Brown | Sabit Diskler | 1 | 22.03.08 11:49 |
| 19 İnç Ekranlı Dev Dizüstü PC: LG eXPRESs S900 | Emmett Brown | Haberler | 0 | 28.02.08 19:22 |