|
|
|
|||||||
| Diğer Kablosuz ağ, modem, FireWire kartları ve diğer tüm dahili donanımlar. |
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları |
|
|
||||
|
||||
|
Başlıkta yeterince açıklayıcı şekilde yazdığımı düşünüyorum ama açıklalamamı tam yapayım. Bu sorunu kendim çözme konusunda ısrarlıydım ama, uzun süredir uğraşıyorum sanırım biraz yardıma ihtiyacım var.
Yakın zamanda psu'm yandığı içn 10 liralık tarafımdan tamir görmüş bi psu alıp bağladım bilgisayara ama bilgisayarı ilk açtığımdan beri hangi programı(browser,oyun,messenger vs...) açarsam açayım bir süre sonra hata veriyor. İlk başta browserları(ie,ff,opera) açtım ve 2 den fazla sekme açtığımda hata verip kapanmaya başladılar. Tek sekmede çalışsamda bir süre sonra hata veriyorlar doğru düzğün internet kullanamıyordum. Oyunlardada aynı şekilde bir süre sonra (genelde ortalık karışınca çatışma falan olunca) hiç bişey sormadan çat kapanıyor ve masa üstene atıyor ne bir hata mesajı ne bişey, bütün oyunlarda aynı olay sadece biri değil. Bazende durduk yere reset atıyor oyunlardada masa üstündede. Masaüstünde 3 keredir spybotla tarama yapmaya çalışıyorum bitiremeden reset atıyor. Şimdi, birincisi sorun neydendir acaba, eski psu yandığında hdd de bad sektor gibisinden yada her hangi bir donanımda bir hatamı oluştu, yoksa yine aynı sırada xp de yazılımsal bir hatamı oluştu, yada bunlar psu dan kaynaklanıyor olabilirmi. İkincisi nasıl düzeltirim acaba format atsam geçermi. Lütfen yardım!!! |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Yazılımsal bir hataya benzemiyor. İşlem gücü gerektiren uygulamalarda sistem tekrar başladığına göre sorun, donanımsal. Örneğin, Spybot SD ile sistemi tarattığında işlemciye yük biner. Bu yük direkt olarak PSU ya etki eder. 10 liralık bir PSU 'da ağlar.
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
![]() Peki oyunlardan falan atması yada diğer programların hata vermesi...? |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
![]() FOREVER WINDOWS VİSTA!!!![]() ![]() "UCUZ MALA PARA VERECEK KADAR ZENGİN DEĞİLİM!" (K.K.) |
|
|
||||
|
||||
|
Bence önce taptaze bir sistem kur. Tüm sürücüleri de güncel kur. Şayet sorun devam ederse demek ki sorun olan PSU. Bazen işletim sistemleri de böyle ilginç davranabilir.
|
|
|
||||
|
||||
|
Power suply olan problemlerde bazen aygıtlarda etkileniyor bence anakartında veya sabitdiskinde de probleme yol açmış olabilir
Ne Ati ciyim ne nvidia cı ne intel ci nede Amd ci |
|
|
||||
|
||||
|
PSU kuşku uyandırıyor. Yük binmesi halinde sanki iflas ediyor.
|
|
|
||||
|
||||
|
olma ihtimali olan herşeyi sırayla söylediniz sağolun
Formattan başlayayım ozamn bari 100$ ödemekten iyidir. ama psu aldıktan sonrada devam ederse hata hepten s.....![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Temiz bir format çektim pc ye driverleri ve codeckleri falan yükledim, başka bişey yüklemeden direk oyun testine geçiyorum bakalım konuşacakmı başarılar dileyin
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
.bunu dneyebilirsin..sende |
![]() |
| Etiketler |
| hata, herbişey, sorun, variyor |
| Başlık Araçları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| msn hata 80048820 yardım edin | PCkolog | MSN Messenger | 5 | 10.06.08 23:25 |
| Asus Eee PC'de Vista? | Emmett Brown | Diğer | 5 | 05.06.08 17:40 |
| Asus Eee PC'de Dört Farklı Model Seçeneği Olacak | Emmett Brown | Haberler | 0 | 26.02.08 19:56 |
| PCMCIA Ürünleri Masaüstü PC'de Kullanın! | Emmett Brown | Diğer | 1 | 17.02.08 22:05 |
| Msn Messenger Hata Kodlari Ve ÇÖzÜmlerİ | deadly_zombie | MSN Messenger | 1 | 16.02.08 00:42 |