|
|
|
|||||||
| Anakartlar Sisteminizin tüm performansının bağlı olduğu bileşenler. |
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları |
|
|
||||
|
||||
|
benim bilgisayarımın hoparlöründen ses cıkmıyor jak takılı on board ses kartı var realtek ve realtek in normal kendi control panelinden ayar yaptıgımda ses cıkıyo deneme amaclı ama sarkıları ne media playerda nede baska bir medya oynatıca ses cıkmıyor neden acil yardımm
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Mavi ve yeşile giren kabloların yerlerini değiştirebilir misin arkadan? Bu arada konuyu Ev Sineması > Medya Oynatıcılar kısmına açmışsın. Burası ile bir alakası yok. Gerekli olan yere taşıyorum.
|
|
|
||||
|
||||
|
degiştirdim ama yine aynı donanımsal oldugunu düşünmüyorum ama sesle alakalı seyleri fazla kurcaladım galiba sizce baska neden olabilir cok sinir bozucu bir durum yardım edebiirmisiniz
En son pckolojik tarafından düzenlenmiştir : 04.06.08 22:23. |
|
|
||||
|
||||
|
Sürücüyü kaldır önce sonra da internetten en son sürümünü indir. Sanırım çözülür bu şekilde.
|
|
|
||||
|
||||
|
sürücü ila alakası yok çünkü sürücünün sundugu test te ses cıkıyor ama media oynatıcılardan cıkmıyor
|
|
|
||||
|
||||
|
yada kaldırıp programını filan da silip yeniden kur öyle bile yeterli olabilir veya bunları da yapmayıp bi yerinde "varsayılan" veya "default" gibi bir şeyde olabilir ona tıklayıp bütün ayarladıklarını sıfırlaman mümkün olabilir.
Bir dergi web sitesi forum admini (reklam olmasın)
|
|
|
||||
|
||||
|
Bir önceki mesajda dediğimi bir dene istersen.
|
|
|
||||
|
||||
|
Drıver'ı tekrar yükledim şu an sorun yok teşekkürler arkadaşlar.
|
|
|
||||
|
||||
|
Klasik bir sorun ve klasik bir çözüm...
|
|
|
||||
|
||||
|
bence sen yeniden kuracaksın driverleri daha başıma gelmişti
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
| Etiketler |
| ses, sorunu |
| Başlık Araçları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| MSN Başka Bilgisayardan Oturum Açıyor! | sibella | Sorunlarınız | 3 | 18.05.08 16:44 |