|
|
|
|||||||
| Haberler En yeni dizüstü bilgisayarlarla ilgili haberler. |
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları |
|
|
||||
|
||||
Asus Eee PC çıkarır da MSI benzerini yapmadan durur mu! Asus - Gigabyte - MSI arasındaki tatlı sert rekabet devam ediyor. MSI'ın Wind adını verdiği bilgisayar bugün tanıtıldı. Eee PC'yi tahtından edeceği söylenen MSI Wind, yeni Eee PC'lerde olduğu gibi 1.6 GHz'lik Intel ATOM işlemci içeriyor. Anakarttaki yongaseti Intel 945GMS ve güney köprüsü ICH7M. Linux yüklü olan model 512 MB DDR2 bellekle, Windows XP yüklü olan modelse 1 GB DDR2 bellekle gelecek. Her ikisinde de 2.5 inçlik 80 GB 5400 devir sabit disk olduğundan boyutlar Eee PC kadar küçük değil ama fiyat daha uygun. 10 inçlik ekranın 1024 x 600 piksel çözünürlüğü yeterli. Üst kısımdaysa 1.3 MP web kamera var. Kart okuyucu, 3 x USB 2.0 yuvası, Gbit ağ bağlantısı, 802.11g kablosuz ağ ve Bluetooth alıcısı (sadece Windows XP'li modelde) göz dolduruyor. Linux'lu modelde 3 hücreli batarya, Windows XP'li modeldeyse 6 hücreli batarya var. Böylece ağırlık ve kullanım süresi değişiyor. En iyi durumda 6 hücreli bataryayla 5.5 saat kullanım süresi iddia ediliyor. Sıra geldi en önemli noktaya yani fiyatlara. Linux versiyonu 399$, Windows XP versiyonu 499$ olur deniliyor. Windows XP yüklü olan modelde Turbo özelliği var. Bu sadece şebeke gerilimine bağlıyken kullanılabiliyor. O aşamada işlemci hızı 1.6 GHz'den 1.9 GHz'a çıkıyor. Daha uzun batarya süresi içinse 1.1 GHz'e inme imkanı bile var.![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
MSI çok ucuzmuş
Ama bence asus'un şekli daha güzel!FOREVER WINDOWS VİSTA!!! ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
msi ın..megabook serisi de çok güzel abi..dimi..hem bukadar bişyid zaten..ve 1.8 işlemci vardı üzerinde..2 gb da ram..bunlara nazaranda 1250 gibi bir fiyatı var..sizce daha mantıklı degılmı almak bunu ..
|
|
|
||||
|
||||
böyle küçük pcleri seviyorum ya çok güzel ve çok uygunبِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم DaLıMıZı KıRaNıN AğAcInI KöKtEn KeSeRiZ... Kurtların Olduğu Yerde Çakallar Gezemez!!! TÜRKLÜK bedenimiz, İslamiyet ruhumuzdur. Ruhsuz beden ceset olur! İnsan Gibi Yaşa Adam Gibi Öl, Ekmeğini Böl Vatanını Böldürme..!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Benim laptop eskidi. Satıp da böyle birşey alsam diyorum acaba hata mı etmiş olurum. Laptop 15.4 inç ekran, Pentium M 1.73 GHz CPU, 1 GB RAM, 120 GB disk ve DVD-RW içeriyor.
|
|
|
||||
|
||||
|
msi'ın bu modeli bence,eee pc den çok daha mantıklı,yalnız bunun tek olumsuz tarafı sanırım ekran kartının 64 mb olması..
bunun dışında 300 dolarlık creada alınabilir bana göre ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Neredeyse tüm üreticilerden ürün gelecek bu yapıy uygun. Biraz bekleyip görmek lazım. Ekran kartını ne yapacaksın ki? İsterse 8 MB olsun bu tip ürünlerde gereksiz bence.
|
|
|
||||
|
||||
|
Aklıma bişey geldi
Bu mini pcler hep XP'mi kullanacak?FOREVER WINDOWS VİSTA!!! ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
ben bu cihazı sabırsızlıkla bekliyorum sizce ne kadar zaman içinde satışa çıkar?
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم DaLıMıZı KıRaNıN AğAcInI KöKtEn KeSeRiZ... Kurtların Olduğu Yerde Çakallar Gezemez!!! TÜRKLÜK bedenimiz, İslamiyet ruhumuzdur. Ruhsuz beden ceset olur! İnsan Gibi Yaşa Adam Gibi Öl, Ekmeğini Böl Vatanını Böldürme..!!
|
|
|
||||
|
||||
|
1 ay sonra sanıyorum. Önce Atom çıkmalı.
|
![]() |
| Etiketler |
| 399, 499$, fiyatı, inclik, msi, netbook, olacak, wind |
| Başlık Araçları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Lenovo, IdeaPad S10 İle Netbook Arenasında | Görkem Yıldırım | Haberler | 6 | 07.08.08 19:01 |
| Lenovo, Sylvania ve Intel'den Yeni Netbook Modelleri | Görkem Yıldırım | Haberler | 5 | 31.07.08 21:07 |
| ECS G10IL Modeli Netbook Arenasına Adım Atıyor | Görkem Yıldırım | Haberler | 6 | 13.07.08 18:50 |
| Chinavasion'dan Nintendo Wii İçin 7 İnçlik LCD Monitör | Görkem Yıldırım | Haberler | 0 | 18.04.08 10:41 |
| İnce PSP Fiyatı | Emmett Brown | Konsollar | 9 | 19.03.08 14:28 |