|
|
|
|||||||
| Monitörler Devir LCD devri olsa da, CRT monitörler henüz ölmedi. |
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları |
|
|
||||
|
||||
|
bu monitörü alsam bana sorun çıkarırmı?
sitede aşağıdaki fiatlarla satılıyor. Fiyatı 239 $ + Kdv KDV Dahil 353.65 YTL BonusCard 6 Taksit %4 indirimli 229$ + Kdv 339.50 YTL Havale ile 335.97 YTL Ekran Boyutu 22" Wide Renk Gümüş-Siyah Maximum Çözünürlük 1680 x 1050 Nokta Aralığı (mm) 0.277 Parlaklık Oranı (cd/m2) 300 Kontrast Oranı (maks) 1000:1 Tepki Süresi (ms) 5 Dokunmatik Ekran Özelliği Yok Bağlantı Şekli D-Sub Belgeler TCO'03 Garanti Süresi (Yıl) 3 veya bana ucuz 22' bir monitor önere bilirmisiniz? بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم DaLıMıZı KıRaNıN AğAcInI KöKtEn KeSeRiZ... Kurtların Olduğu Yerde Çakallar Gezemez!!! TÜRKLÜK bedenimiz, İslamiyet ruhumuzdur. Ruhsuz beden ceset olur! İnsan Gibi Yaşa Adam Gibi Öl, Ekmeğini Böl Vatanını Böldürme..!!
|
|
|
|
|
||||
|
||||
![]() Bence güzel bir monitör. Keşke DVI bağlantı seçeneği de olsaydı. Sana http://www.exa.com.tr/shop/product.a...d=405&pid=3071 adresindeki Asus monitörü de önerebilirim aynı paraya. Bunda da DVI yok ama tepki süresi daha düşük. DVI da mutlaka olmalı dersen fiyat bu kez 400 YTL'ye çıkacak onu da göz önünde bulundur bence. |
|
|
||||
|
||||
|
bence biraz daha paran varsa kıy paraya 50-100 ytl fazla ver phılıps veya sony markaları al derim sony biraz daha yüksek fiyatlı ama veya samsung al ben şuanda samsung kullanıyorum güzel sorunum olmadı hiç DVI çıkışıda var samsung'da 400 ytl civarı hemen hemen
|
|
|
||||
|
||||
|
Sony, LCD monitör işini bırakalı 2 yılı geçti.
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
hadi beee yaawww allah alla
ben 3.bilgisayarımı alırken vardı 6-7 ay önce ama fiyatları biraz uçuktu |
|
|
||||
|
||||
|
veya bana ucuz 22' bir monitor önere bilirmisiniz?
ben halen bir monitör alamadımdaaa önerilerinizi bekliyorum... بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم DaLıMıZı KıRaNıN AğAcInI KöKtEn KeSeRiZ... Kurtların Olduğu Yerde Çakallar Gezemez!!! TÜRKLÜK bedenimiz, İslamiyet ruhumuzdur. Ruhsuz beden ceset olur! İnsan Gibi Yaşa Adam Gibi Öl, Ekmeğini Böl Vatanını Böldürme..!!
|
|
|
||||
|
||||
|
http://www.exa.com.tr/shop/product.a...d=405&pid=4593
En uygun fiyatlı olanı bu işte. Farklı markalar 10-20 YTL farkedebiliyor ama kalite açısından farklı bir şey sunmuyor. Bence al memnun kalırsın mutlaka. |
![]() |
| Etiketler |
| gümüş, lcd, nasıl, nec lcd22wv 22 |
| Başlık Araçları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Bedava Lig TV Nasıl İzlenir? | kobraa | Diğer | 9 | 08.08.08 02:06 |
| PCkoloji.com İle Nasıl Tanıştınız? | Emmett Brown | Tanışalım | 52 | 03.08.08 21:16 |
| cpu RPM hızı nasıl ayarlanır | sadullah | İşlemci Fanları | 11 | 23.05.08 23:04 |
| Western Dijital nasıl ?? | chc_ytu | Harici Depolama | 8 | 03.05.08 11:26 |
| Microsoft Reclusa nasıl? | Emmett Brown | Klavyeler | 4 | 22.03.08 23:12 |