Alıntı:
Orijinalini gönderen: erkanc
Acaba Power Suply yetersiz kalabilirmi oyun anında sistem fazla yük çekmeye başlar ve haliylede power ısınmaya başlar bununla birlikte verimlilik oranı adı sanı belli olmayan powerlarda düşüş başlar bence birisinden veya bir arkadşaından bir sağlam power bul onunla dene onun dışında direct x in 2008 güncelllemesini de indir.
|
Evet bende power suply i düşündüm fakat daha önceden böle bir sorun yoktu.Ben pes 2008'i biraz fazla oynamaya başladım ve ondan sonra donmalar başladı artık sürekli donuyo.Ayrıca directx im zaten güncel bütün sürücülerde öle(bios hariç).
Alıntı:
Orijinalini gönderen: Emmett Brown
Oyunda detayları çok fazla açarsan bu tip şeyler olabilir. Çözünürlük ve kalite ayarlarını biraz düşür.
|
Oyun kaliteleri veçözünürlük full

ve düşürdüğüm zamanda gene aynı donma sorunu var.Ayrıca daha önceden full çözünürlükde hiç donmadan oynaya biliyordum.
Alıntı:
Orijinalini gönderen: F.C.D
teğmenim slm...nasılsın...bende belki yararım olur diye düşündüm...şimdi donma ve takılmaların..ilk ve baslıca sebebi:(daha güçsüz kartlar için işlemci derdim) ama senin akrtın için ISINMA teşhisini ve güç kaynagının yetersizliğini söylemek isterim...ama asıl ISI!..benim sana tavsiyem onca işle uğraşan bir ekran kartını sakın ama skaın üzerinde gelen...o niye konuldugu belli olmayan...ançak gürültü çıkarmaya yarayan küçücük fana sakın bırakma....tavsiyem çekinme git ara tara bul bitane 14 cm fan..fanı hem ekran kartına hemde anakartın işlemcisi varya ona ikisinede üfleyecek şekilde bir yerlere tuttur..bu fan hem kartı fazlasiyle sogutacaktır hemde anakartın %40 na da hava üfleycektir..1 taşla 2 kuş misali...inan bende..gözükmüyorlar ama kasanın içinde 2 tane 14 cm fan var..biri sana deiğim şekilde diğeride RAM larin üzerinde duruyor...inanmazsın...paza günü saat 9 dan akşam 8 e kadar call of duty 4 oynadık banamsın demedi neolaki bir takılsın..ısımı kasdan az bişi ısı geliyor oda az bişi...inan ki..bosver sen kasa üzerinde gelen sogutmayı...onlar ancak %30 işe yarıyor...ne varsa eklemde var...ki.b kolay gelsin...
|
Slm F.C.D iyim teşekkür ederim sen
nasılsın.Bende güç kaynağından şüpheleniyorum dandik bi power supply fanlarda stock fan

Ama sölediğini deneyeceğim.
Hepinize teşekkürler.