|
|
|
|||||||
| Ürün İncelemeler PCkoloji.com editörlerinin yaptığı detaylı donanım incelemeleri. |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | İnceleme Araçları |
| SanDisk Cruzer Contour 8 GB Parmak Bellek | |||
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Disk te güzel inceleme de
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Teşekkür ediyoruz.
|
|
|
||||
|
||||
|
U3 özelliği yabana atılacak bir özellik değil bellekte programlar kurulum gerekmeden lazım olduğu zaman tak belleği kullan bellek biraz pahalı ama bir zaman sonra istenilen seviyeye düşer diye zannediyorum inceleme için Teşekkürler
|
||||
|
||||
|
Bedava alternatifler var. U3 uygulamalarına kimse para vermez.
|
|
|
||||
|
||||
|
Şey ben bu U3 işini anlamadım
Bu U3 ne işe yarar?![]() İnceleme herzamanki gibi güzel olmuş Teşekkürler![]()
|
||||
|
||||
|
Emmett ben sana bişi dicem bu Crystal Disk Mark çok bug içeriyor. Sana da denk gelmiş son testte küçük dosya yazma hızı 0 çıkmış ki imkansız. Yazamıyor mu yani bu alet küçük dosyaları?
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
HDTach değerlerine göre okuma 21.5 mb/saniye ve yazma 14,5 mb/saniye oldukça iyi can sıkmaz.
A-Data PD7 8 GB parmak bellek kadar hızlı değil ama epey güzel bir bellek. http://www.pckoloji.com/urun-incelem...ak-bellek.html PD7'de okuma hızı 30 MB/saniye yazma hızı 20 MB/saniye idi. |
|
|
||||
|
||||
|
Şimdi bu U3 denen bir yazılım yükleme sistemi. Parmak bellekte yazılım duruyor ve doğrudan içinden çalışıyor. Örneğin Skype bunda yüklü ve cebinden parmak belleği çıkarıp başka bir PC ye takınca Skype kurmadan anında kullanabiliyorsun. Başka programlar yükleme imkanın var. Kimisi beleş kimisi lisanslı.
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
![]() .....Bİrazcık işe yarar sanki ![]() teşekkürler.....
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack almış başlık: http://www.pckoloji.com/urun-incelemeler/2147-sandisk-cruzer-contour-8-gb-parmak-bellek.html
|
||||
| Gönderen | Hedef | Tür | Tarih | |
| SANDISK CRUZER CONTOUR 8GB High-Speed Yok Bu Fiyata 70 YTL | Bu başlık | Refback | 15.08.08 23:52 | |
Benzer Başlıklar
|
||||
| İncelenen Ürün | İnceleyen | Kategori | Mesajlar | Son Mesaj |
| OCZ ATV Turbo 4 GB Parmak Bellek | Emmett Brown | Ürün İncelemeler | 14 | 10.09.08 07:12 |
| A-Data My Flash PD7 Parmak Bellek | Görkem Yıldırım | Ürün İncelemeler | 0 | 01.03.08 23:30 |
| SanDisk Extreme Ducati Edition 4 GB Parmak Bellek | Emmett Brown | Ürün İncelemeler | 0 | 01.03.08 21:20 |
| SanDisk Cruzer Titanium Plus, USB Bellekten Daha Ötesi | Emmett Brown | Haberler | 0 | 26.02.08 01:20 |
| Sandisk Cruzer Micro 1 GB | _opeth | USB Bellekler ve Bellek Kartları | 0 | 25.02.08 23:56 |