|
|
|
|||||||
| İşlemci Fanları İşlemcilerin hararetini en iyi hangi fanlar alıyor? |
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları |
|
|
||||
|
||||
|
soket 775 işlemci fanının hızını 2712 den 3000 yapamıyorum.asus probe yi ve bot ayarlarına baktım olmuyor nasıl olabilir acaba
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Bios dan fan akıllı fan kontrolcüsünü disable yaparsan sürekli en hızlı modda çalışır buda ses olarak ve gereksiz enerji kullanımı olarak geri döner
Ne Ati ciyim ne nvidia cı ne intel ci nede Amd ci |
|
|
||||
|
||||
|
Q-fan functıon dısable konumda zaten fakat öylede diğer şekildede olmuyor
|
|
|
||||
|
||||
|
Soğutucu ne ? Belki en yüksek fan hızı 2700 de ondan. Belki de yazılım sana değeri eksik gösteriyor.
|
|
|
||||
|
||||
|
fan yüksek değeri 3000.yazılımdan önce bende şüphelendim çünkü sabah ilk açtığımda 34 derece gösterince fazla geldiydi.everestlede kıyasladım okuduğum değerler doğruydu .asus probeden ayarlanıyor ama 2712 den sonra 3104rpm ye geliyor.fanımın azamisi 3000 olunca 3104 fazla geliyor ama bu şekilde idare de edebiliriz sanırım
|
|
|
||||
|
||||
|
Çok fazla gürültü yapmıyorsa ne ala. 3000 ve üstü devirler epey yüksek sayılır.
|
|
|
||||
|
||||
|
artık böyle idare edeceğiz ne yapalım
|
|
|
||||
|
||||
|
Speed Fan diye bir yazılım var. O yazılım sayesinde fan hızını değiştirebiliyorsun.
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
teşekkür ederim emmet kardeş
|
|
|
||||
|
||||
|
speed fan yazilimi sallama yazilim malesef ben denedi
m amane hiz artti ne hiz yavasladi zaten islemci sicakligini bi 105 deree gosterio bi 40 derece 105 derece olsa zaten ilgisayar yanar |
![]() |
| Başlık Araçları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| NEC LCD22WV Nasıl? | gakkos | Monitörler | 6 | 21.08.08 11:05 |
| İnternet Hızı Düşük Olanlar İçin Firefox Optimizasyonu | ICEEXOL | Tarayıcılar | 1 | 09.08.08 23:33 |
| OCZ Cryo-Z İle CPU Hızı 4700 MHz Ama Sıcaklığı -48 C! | Görkem Yıldırım | Haberler | 0 | 10.04.08 20:34 |
| Türk internetinin hızı 5 katına çıktı | _opeth | Diğer | 3 | 01.03.08 22:11 |
| Kingston DDR3'te Hızı Yükseltiyor: 1800 MHz Bellekler Yolda | Emmett Brown | Haberler | 0 | 27.02.08 13:50 |