|
|
|
|||||||
| Haberler En taze haberler, yeni ürünler, gizli yapılan testler, basına sızanlar ve dahası. |
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları |
|
|
||||
|
||||
AMD'den gelen yeni duyuruya göre dört çekirdekli Phenom X4 modellerinin bazılarında güç tüketimi düşürüldü. Buna göre satışa sunulan Phenom X4 9650 ve 9750 işlemciler ilk etapta 125 Watt olarak lanse edildi. Daha sonra bazı AMD 780G yongasetli anakartların yüksek güç tüketimi nedeniyle bu işlemcileri kabul etmediği görüldü. Yeni versiyon 9650 ve 9750'de güç tüketimi 30 Watt düşürülüp 95 Watt ile sınırlandı. Madem öyle ilk işlemciler neden 95 Watt değil diye kızanlar oldu elbet. Görünüşe göre tüketimi düşük olan yeni versiyonlar şu anda sadece OEM olarak satılıyor. Bu işlemcileri alacaksanız model detayına dikkat etmenizi öneririz.Yaşanan negatif gelişmeyse AMD'nin Ferrari sponsorluğunu geri çekmesi oldu. Ferrari aracında ve sürücü kaskında yer alan AMD logoları kısa süre sonra kalkacak. Anlaşma sona erer ermez AMD ödemeyi kesecek ve anlaşmayı uzatmayacak. Çünkü yaklaşık 15 milyon $ ödeme yapılıyor ve firmanın bu paraya çok ihtiyacı var. Ferrari üzerinde yer alan AMD logosunun getirisi fazla olmadıysa bu karar doğrudur. Aynı parayla başka işlemlere yatırım yapılabilir. ![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
zaten kaskın arka tarafındaymış
Bence iyi bir gelişme![]() FOREVER WINDOWS VİSTA!!! ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Eh işte eski yönetici imzalamış mukaveleyi ve ayrılmış, yenisi de onun sonunu beklemiş.
Lakin Intel'in desteklediği takım BMW. Tabi bu durumda karşılık verme gibi oluyordu biraz. Dünya şampiyonu takımda AMD logosu, dünya ikincisi takımda Intel logosu. Ben bırakmaz sanmıştım bu forsu. |
|
|
||||
|
||||
|
Öyle ise iş farklı tabi de AMDnin paraya ihtiyacı var
![]() FOREVER WINDOWS VİSTA!!! ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
İşin ilginç yanı AMD formulanın yapıldığı şehirlerin isimlerini veriyordu işlemcilerine şimdi bakalım ne yapacak
Ne Ati ciyim ne nvidia cı ne intel ci nede Amd ci |
|
|
||||
|
||||
|
Peki hocam bu 95 watt'lık işlemcilerin performansında da bir düşme olur mu acaba?
|
|
|
||||
|
||||
|
Valla olmaması gerekiyor. Ama çok hızlı bir şekilde çözdüler durumu. Nasıl olacak ben de bilmiyorum.
|
|
|
||||
|
||||
|
Performans düşüşü olmayacak o işlemcilerde. İşi rayına oturttukça biraz daha iyi oluyor ama performans değil de belki overclock potansiyeli artar?
|
![]() |
| Başlık Araçları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| AMD'den Intel ATOM'a Rakip BGA CPU Gelebilir | Görkem Yıldırım | Haberler | 2 | 19.06.08 09:43 |
| Biri nick değiştirince haber gelsin | MATTET | MSN Messenger | 0 | 14.03.08 23:53 |
| AMD'den CeBIT Şov! 45 nm AMD İşlemciler Geliyor | Görkem Yıldırım | Haberler | 0 | 05.03.08 12:32 |
| Seagate'den Çeyrek Terabyte'lık Müjdeli Haber! | Emmett Brown | Haberler | 0 | 01.03.08 03:41 |
| Ubisoft'tan Üzücü Haber: Üç Büyük Oyun Erteleniyor | Emmett Brown | Haberler | 0 | 18.02.08 00:52 |