|
|
|
|||||||
| Haberler İnternet ve yazılım dünyasıyla ilgili en son gelişmeler. |
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları |
|
|
||||
|
||||
Hatırlayanlar olacaktır, Creative firması özel modlu sürücüler geliştiren Daniel_K lakaplı kullanıcıya savaş açmıştı. Bu kullanıcı Creative'in ücretli yazılımlarla sunduğu ek özelliği ücretsiz açma yolu geliştirmişti. Creative'in müdahalesi kullanıcıların tepkisini çekti. Geri adım atan Creative Daniel Kawakami ile birlikte çalışma ve onu destekleme kararı aldı. Şimdi bu ortak çalışmanın ilk eserlerinden biri hazır. Garantisi olmayan ve Daniel Kawakami tarafından hazırlanmış olan bu yazılım "Dolby Digital Live Unlocker" olarak adlandırılıyor. Öğrenmek için: http://forums.creative.com/creativel...hread.id=32254 |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
hadiya eşşek yüküyle para verecem kartına bide yazılımınamı para verecem helal olsun danielime
![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Eski seri ses kartlarınada vista desteği sunmuştu yazdığı sürücülerle audigy serisi diye hatırlıyorum
Ne Ati ciyim ne nvidia cı ne intel ci nede Amd ci |
|
|
||||
|
||||
|
Alchemy diyorsun sanırım. Sadece oyunlarda işe yarıyor ama bence fayda etmedi.
|
|
|
||||
|
||||
|
Evet onu diyordum demek işe yaramadı o zaman o kartlara verilen paralar havaya gitti desenize bari Daniel K umutları yıktı sürücüleri adresini vereyim belki can çekişen hastaya bir faydası olabilir
http://digiex.net/drivers/164-creati...-daniel_k.html Ne Ati ciyim ne nvidia cı ne intel ci nede Amd ci |
![]() |
| Başlık Araçları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Eğlence İçin Tasarlandı: Yeni VAIO FW Serisi | Emmett Brown | Şirket Haberleri | 3 | 22.07.08 20:54 |
| Microsoft Digital Media Keyboard 3000 ve Compact Digital Mouse 500 | Görkem Yıldırım | Haberler | 0 | 24.06.08 21:59 |
| NVIDIA'nın AMD ve Intel İçin 7 Serisi Yonga Setleri Karşınızda! | Emmett Brown | Haberler | 0 | 01.03.08 01:23 |
| SATA Arabirimini Destekleyen CF Kartlar Çok İşe Yarayacak! | Emmett Brown | Haberler | 0 | 26.02.08 12:53 |
| Pretec Uçtu! 48 GB Kapasiteli CF Kartlar Yolda | Emmett Brown | Haberler | 0 | 11.02.08 17:41 |