|
|
|
|||||||
| Ürün İncelemeler PCkoloji.com editörlerinin yaptığı detaylı donanım incelemeleri. |
![]() |
|
|
LinkBack (5) | İnceleme Araçları |
| Cyber Snipa Sonar 5.1 Kulaklık | |||
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
pahalı fiyatı ama ses sistemi ile ses kartını alacak olan kişiler için iyi bir alternatif olabilir
|
||||
|
||||
|
Bende inanmıyordum 5.1 kanal ses verebilen kulaklıklara ama artık mümkün olduğunu görebiliyorum
![]() okurken Vay be! dedim çünkü gerçekten çok iyi tasarlanmış bir ürün.Dolayısı ile 118 milyonu hakediyor...bence ![]()
|
||||
|
||||
|
Gerçekten 5.1 kulaklık her firmanın harcı değil ama görünen o ki Cyber Snipa bu işi güzel kıvırmış. Bu arada 7.1 desteği veren kulaklıklar bile var ama hesapta 7.1 icraate gelince anlamıyorsun. Daha önceden benim de 5.1 kulaklık denemişliğim var. İnanılmaz farkediyor. Gece gece oyun keyfi ancak bu kulaklıklarla çıkar. Bence ihtiyacı olanlar kaçırmasın.
|
|
|
||||
|
||||
|
Bundaki ses kartı ayarında 7.1 çıkıyor. Fotoğrafa bakın. Ama 5.1 ve 7.1 de ses aynı geliyor kulaklığa çünkü hoparlör düzeni 5.1 olarak hazırlanmış.
|
||||
|
||||
|
Benim dediklerimde her bir kulağa 4 hoparlör + 1 woofer geliyor
Bunun gibi 3+1 değil yani farklı. |
|
|
||||
|
||||
|
ses karti olanlara cok gereksiz bir urun bende 350$`lik x-fi ses karti var bu kulaklik benim isime yaramaz cunku kulakligi tantiginda 2. bir ses karti yukluyor kulakligin kendi ses karti devresi var icinde kisaca benim x-fi ile uyusmuyo illa kendi dandik donanimini kullanma zorunlulugu gerekiyor onun icindeki ses kartinla gunumuzun oyunlari oynanmaz sesler takiliyor yada donanimi zorluyor ben donanimim zorlanmasin diye ses karti aladim ses kartimdan faydalanamazsam ne isime yaricakki bu kulaklik uzun lafin kisasi ses karti olanlar icin cok dandik bir urun ama onboard kullananlar alabilir tabi
|
|
|
||||
|
||||
|
Tabi canım. Harici ses kartın varsa ona oygun bir ürün almalısın. Bu gelmez sana o zaman.
|
|
|
||||
|
||||
|
bunların hepsi çin malı olduğu için görünüm aynı fakat marka farklı. vakti zamanında dijitalcenter da speedlink i getirmişti bunun hemen hemen aynısıydı o da böyle abartı bir fiyata satmıştı.müzik dinlerken çok kısık dinlemek gerekiyor zira hemen distorsiyona kaçıyordu,düğmeleri çok kısa sürede bozulmuştu,ayrıca kulaklıktaki süngerler çok dayanıksız ve kafanıza gelen bölümdeki süngerin üstündeki kaplama da çok çabuk yırtılıyordu. kuvvetle muhtemel bu üründe de aynı durum olacaktır;kısaca ürün çok çabuk yıpranıyor, oysa; tek yaptığınız kulaklığı kafanıza takıp gelen sesi dinlemek. herneyse, mutlaka böyle birşey istiyorsanız en iyisi ZALMAN 'dır.yok mutlaka incelenen ürünü istiyorsanız yurtdışından en fazla 40-45$ alabilirsiniz.ayrıca admin bu ürünle ilk defa bir 5.1 kulaklık test edebilmiş (varşovada olduğundan sanırım teknolojiyi geriden takip ediyor) kendisini bir an önce burada aramızda görmek isteriz burada herşey yeni çıktığında ve hemen tüketilir. kısaca bu ürün yeni bir ürün değil doğaldır ki; bu firma yeni keşfedip yaptırmıştır çinde o ayrı.
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Ben ilk kez 5.1 kulaklık inceledim ama siz de öyle bir demişsiniz ki sanki her kulaklık 5.1 ve çok bol üretiliyor da acaba ben mi bu incelemede abarttım sıradışı olduğunu? Varşova'yı bilmiyorsanız teknoloji geri demeniz mümkün. Senelerdir 3G telefon hizmeti veriliyor, MediaMark - Saturn gibi firmalar çoktandır satış yapıyor, AB üyesi olduğundan pekçok ürün Türkiye'den daha ucuza alınabilir, aylık 25 YTL'ye 6 Mbps internet servisi sunulmaktadır gibi gibi...
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack almış başlık: http://www.pckoloji.com/urun-incelemeler/2057-cyber-snipa-sonar-5-1-kulaklik.html
|
||||
| Gönderen | Hedef | Tür | Tarih | |
| Cyber Snipa Sonar 5.1 Kulaklık - Ürün İncelemeleri | Bu başlık | Refback | 18.08.08 11:21 | |
| Cyber Snipa mousepad , gamepad ve mouse çeşitleri Fireball ile Türkiye’de GarantiPC.NET | Bu başlık | Refback | 13.08.08 15:36 | |
| CYBER SNIPA STINGER LASER GAMING MOUSE| Mouse | Donanım | Exe Bilgisayar | Kolay Alış - Veriş | Bu başlık | Refback | 12.08.08 12:25 | |
| Cyber Snipa Sonar 5.1 Headset - Hizlipc.com.tr | Teknolojinin Hızlı Adresi | Bu başlık | Refback | 08.08.08 17:41 | |
| Sonar 5.1 Gaming Headset | Cyber Snipa | Bu başlık | Refback | 07.08.08 03:32 | |
Benzer Başlıklar
|
||||
| İncelenen Ürün | İnceleyen | Kategori | Mesajlar | Son Mesaj |
| Cyber Snipa Sonar 5.1 İncelememiz Cyber Snipa Sitesinde | Görkem Yıldırım | Dünya Çapında PCkoloji.com | 0 | 04.08.08 13:57 |
| Cyber Snipa Stinger İncelememiz Cyber Snipa Sitesinde | Görkem Yıldırım | Dünya Çapında PCkoloji.com | 0 | 04.08.08 13:46 |
| Cyber Snipa Stinger Lazer Oyuncu Faresi | Görkem Yıldırım | Ürün İncelemeler | 7 | 21.05.08 00:21 |
| Cyber Snipa Stinger İle Hedefi 12'den Vurma Zamanı | Görkem Yıldırım | Haberler | 2 | 03.05.08 16:22 |
| Kulaklık sorunu?? | ozmın | Ses Kartları | 6 | 22.04.08 20:15 |