Yorum eklemek, hediye kazanmak, forumda başlık açmak ve oyun oynamak için üyelik gereklidir. Üye olmak için hemen buraya tıklayın.
Geri dön   PCkoloji.com > İçerik > Ürün İncelemeler
Ürün İncelemeler PCkoloji.com editörlerinin yaptığı detaylı donanım incelemeleri.

Comment

LinkBack (5) İnceleme Araçları
Görkem Yıldırım Kullanıcısının Avatar'ı
Cyber Snipa Sonar 5.1 Kulaklık
Varsayılan Isınma Turları

Şimdiye kadar bu tür 5.1 kanal ses verebilen kulaklıklar duyup da hadi canım nasıl olur demiştim. Çünkü çevresel sesi hissedebilmek için 5.1 kanal hoparlör setlerindeki hoparlörleri belirli aralıklarla dizmek gerekiyor. Bu mesafe sayesinde arka hoparlörlerlerden gelen ses ön hoparlörlerden gelen sesten ayırt edilebiliyor. Bu fikirden yola çıkarak kulaklık içine çok sayıda hoparlör yerleştirmenin pek fark getireceğini sanmıyordum. Çünkü mesafe düşük olduğundan kulaklar sesleri aynı yerden geliyor gibi algılayıp derinlik hissini nasıl oluşturacak? Neyse ki imdada Cyber Snipa'nın Sonar 5.1 kulaklığı yetişti. Firmanın Stinger fareyle birlikte gönderdiği kulaklığı merakla incelemeye koyuldum.

İçerik

<< <    Sonraki Sayfa: Kutu Oldukça Sağlam (Sayfa 1 / 11)    >  >>

Eski 10.05.08, 16:58
erkanc Kullanıcısının Avatar'ı
Kıdemli Üye

Yer: TRABZON

pahalı fiyatı ama ses sistemi ile ses kartını alacak olan kişiler için iyi bir alternatif olabilir
Eski 10.05.08, 19:35
chc_ytu Kullanıcısının Avatar'ı
Genel Moderatör

Yer: İstanbul

Bende inanmıyordum 5.1 kanal ses verebilen kulaklıklara ama artık mümkün olduğunu görebiliyorum

okurken Vay be! dedim çünkü gerçekten çok iyi tasarlanmış bir ürün.Dolayısı ile 118 milyonu hakediyor...bence

"UCUZ MALA PARA VERECEK KADAR ZENGİN DEĞİLİM!" (K.K.)
Alıntıyla Yanıtla
Eski 12.05.08, 20:07
Emmett Brown Kullanıcısının Avatar'ı
Yönetici

Gerçekten 5.1 kulaklık her firmanın harcı değil ama görünen o ki Cyber Snipa bu işi güzel kıvırmış. Bu arada 7.1 desteği veren kulaklıklar bile var ama hesapta 7.1 icraate gelince anlamıyorsun. Daha önceden benim de 5.1 kulaklık denemişliğim var. İnanılmaz farkediyor. Gece gece oyun keyfi ancak bu kulaklıklarla çıkar. Bence ihtiyacı olanlar kaçırmasın.
Alıntıyla Yanıtla
Eski 12.05.08, 21:19
Yönetici

Yer: Varşova

Bundaki ses kartı ayarında 7.1 çıkıyor. Fotoğrafa bakın. Ama 5.1 ve 7.1 de ses aynı geliyor kulaklığa çünkü hoparlör düzeni 5.1 olarak hazırlanmış.
Eski 12.05.08, 21:22
Yönetici

Benim dediklerimde her bir kulağa 4 hoparlör + 1 woofer geliyor Bunun gibi 3+1 değil yani farklı.
Alıntıyla Yanıtla
Eski 18.05.08, 12:19
zeoharuka Kullanıcısının Avatar'ı
Yeni Üye

ses karti olanlara cok gereksiz bir urun bende 350$`lik x-fi ses karti var bu kulaklik benim isime yaramaz cunku kulakligi tantiginda 2. bir ses karti yukluyor kulakligin kendi ses karti devresi var icinde kisaca benim x-fi ile uyusmuyo illa kendi dandik donanimini kullanma zorunlulugu gerekiyor onun icindeki ses kartinla gunumuzun oyunlari oynanmaz sesler takiliyor yada donanimi zorluyor ben donanimim zorlanmasin diye ses karti aladim ses kartimdan faydalanamazsam ne isime yaricakki bu kulaklik uzun lafin kisasi ses karti olanlar icin cok dandik bir urun ama onboard kullananlar alabilir tabi
Alıntıyla Yanıtla
Eski 18.05.08, 12:55
Yönetici

Tabi canım. Harici ses kartın varsa ona oygun bir ürün almalısın. Bu gelmez sana o zaman.
Alıntıyla Yanıtla
Eski 20.05.08, 01:22
electrolover Kullanıcısının Avatar'ı
Yeni Üye

bunların hepsi çin malı olduğu için görünüm aynı fakat marka farklı. vakti zamanında dijitalcenter da speedlink i getirmişti bunun hemen hemen aynısıydı o da böyle abartı bir fiyata satmıştı.müzik dinlerken çok kısık dinlemek gerekiyor zira hemen distorsiyona kaçıyordu,düğmeleri çok kısa sürede bozulmuştu,ayrıca kulaklıktaki süngerler çok dayanıksız ve kafanıza gelen bölümdeki süngerin üstündeki kaplama da çok çabuk yırtılıyordu. kuvvetle muhtemel bu üründe de aynı durum olacaktır;kısaca ürün çok çabuk yıpranıyor, oysa; tek yaptığınız kulaklığı kafanıza takıp gelen sesi dinlemek. herneyse, mutlaka böyle birşey istiyorsanız en iyisi ZALMAN 'dır.yok mutlaka incelenen ürünü istiyorsanız yurtdışından en fazla 40-45$ alabilirsiniz.ayrıca admin bu ürünle ilk defa bir 5.1 kulaklık test edebilmiş (varşovada olduğundan sanırım teknolojiyi geriden takip ediyor) kendisini bir an önce burada aramızda görmek isteriz burada herşey yeni çıktığında ve hemen tüketilir. kısaca bu ürün yeni bir ürün değil doğaldır ki; bu firma yeni keşfedip yaptırmıştır çinde o ayrı.
Alıntıyla Yanıtla
Eski 20.05.08, 02:09
Yönetici

Yer: Varşova

Alıntı:
Orijinalini gönderen: electrolover Mesajı görüntüle
bunların hepsi çin malı olduğu için görünüm aynı fakat marka farklı. vakti zamanında dijitalcenter da speedlink i getirmişti bunun hemen hemen aynısıydı o da böyle abartı bir fiyata satmıştı.müzik dinlerken çok kısık dinlemek gerekiyor zira hemen distorsiyona kaçıyordu,düğmeleri çok kısa sürede bozulmuştu,ayrıca kulaklıktaki süngerler çok dayanıksız ve kafanıza gelen bölümdeki süngerin üstündeki kaplama da çok çabuk yırtılıyordu. kuvvetle muhtemel bu üründe de aynı durum olacaktır;kısaca ürün çok çabuk yıpranıyor, oysa; tek yaptığınız kulaklığı kafanıza takıp gelen sesi dinlemek. herneyse, mutlaka böyle birşey istiyorsanız en iyisi ZALMAN 'dır.yok mutlaka incelenen ürünü istiyorsanız yurtdışından en fazla 40-45$ alabilirsiniz.ayrıca admin bu ürünle ilk defa bir 5.1 kulaklık test edebilmiş (varşovada olduğundan sanırım teknolojiyi geriden takip ediyor) kendisini bir an önce burada aramızda görmek isteriz burada herşey yeni çıktığında ve hemen tüketilir. kısaca bu ürün yeni bir ürün değil doğaldır ki; bu firma yeni keşfedip yaptırmıştır çinde o ayrı.
İncelemeye geleli 1 hafta oldu. Zamanla sünger eskir mi, düğmeler bozulur mu şu an kimse net bilgi veremez. Ayrıca kullanan kişinin davranış tarzına göre de değişir. Titiz olan var, olmayan var..

Ben ilk kez 5.1 kulaklık inceledim ama siz de öyle bir demişsiniz ki sanki her kulaklık 5.1 ve çok bol üretiliyor da acaba ben mi bu incelemede abarttım sıradışı olduğunu?

Varşova'yı bilmiyorsanız teknoloji geri demeniz mümkün. Senelerdir 3G telefon hizmeti veriliyor, MediaMark - Saturn gibi firmalar çoktandır satış yapıyor, AB üyesi olduğundan pekçok ürün Türkiye'den daha ucuza alınabilir, aylık 25 YTL'ye 6 Mbps internet servisi sunulmaktadır gibi gibi...
Comment

İnceleme Araçları

Gönderim Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Dosya ekleyemezsiniz
Yazılarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
İfadeler Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı
Foruma git

LinkBacks (?)
LinkBack almış başlık: http://www.pckoloji.com/urun-incelemeler/2057-cyber-snipa-sonar-5-1-kulaklik.html
Gönderen Hedef Tür Tarih
Cyber Snipa Sonar 5.1 Kulaklık - Ürün İncelemeleri Bu başlık Refback 18.08.08 11:21
Cyber Snipa mousepad , gamepad ve mouse çeşitleri Fireball ile Türkiye&#8217;de GarantiPC.NET Bu başlık Refback 13.08.08 15:36
CYBER SNIPA STINGER LASER GAMING MOUSE| Mouse | Donanım | Exe Bilgisayar | Kolay Alış - Veriş Bu başlık Refback 12.08.08 12:25
Cyber Snipa Sonar 5.1 Headset - Hizlipc.com.tr | Teknolojinin Hızlı Adresi Bu başlık Refback 08.08.08 17:41
Sonar 5.1 Gaming Headset | Cyber Snipa Bu başlık Refback 07.08.08 03:32

Benzer Başlıklar
İncelenen Ürün İnceleyen Kategori Mesajlar Son Mesaj
Cyber Snipa Sonar 5.1 İncelememiz Cyber Snipa Sitesinde Görkem Yıldırım Dünya Çapında PCkoloji.com 0 04.08.08 13:57
Cyber Snipa Stinger İncelememiz Cyber Snipa Sitesinde Görkem Yıldırım Dünya Çapında PCkoloji.com 0 04.08.08 13:46
Cyber Snipa Stinger Lazer Oyuncu Faresi Görkem Yıldırım Ürün İncelemeler 7 21.05.08 00:21
Cyber Snipa Stinger İle Hedefi 12'den Vurma Zamanı Görkem Yıldırım Haberler 2 03.05.08 16:22
Kulaklık sorunu?? ozmın Ses Kartları 6 22.04.08 20:15