|
|
|
|||||||
| Ürün İncelemeler PCkoloji.com editörlerinin yaptığı detaylı donanım incelemeleri. |
![]() |
|
|
LinkBack (2) | İnceleme Araçları |
| Cyber Snipa Stinger Lazer Oyuncu Faresi | |||
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Gerçekten güzzelbir ürün... Şimdilik logitech'den daha iyi gibi
![]()
|
||||
|
||||
|
ürün cok güzel tanıtım için teşekkürler oyuncular için süper bi ürün bence fiyatıda bu mouse göre fazla deil yanibenden tam puan
bilişim teknolojileri ögrencisi |
|
|
||||
|
||||
|
3200 dpi saçma aynı g9 gibi..özellikle fps türü oynayan oyuncular için 2000 dpi sonrası hikayeden başka bişey değil.ama 3200 dpi olmasına rağmen 59$ lık fiyat mükemmel.tasarımın g5 ten hiçbir eksiği yok.g9 a 130 ytl verilmez ....
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Donanımsal DPI değişme özelliği var. Anında istediğin kıvama getirebiliyorsun. Ben 2000 DPI ile kullanıyorum 2 gündür bayağı hoşuma gitti. Terleme olmaması da şaşırtıcı.
|
|
|
||||
|
||||
|
usta o anlık dpi değişimi a4tech x750f de de var ama sağlam değil mouse bi türlü o sağlamlığı hissedemiyorsun.terleme olmaması çok ii miş gerçekten.kaç liraya aldın usta ?x750f te yaz ayları pc yanında bol peçete kuru el bezi vb. şeyler çok bulundurmak gerekiyor.valla zorlasan 24 saatte ciddi terletir adamı
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Bana test için geldi Tayvan'dan o nedenle almadım ama alacaksanız adres Firebal ve 59$.
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
![]() |
| İnceleme Araçları | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack almış başlık: http://www.pckoloji.com/urun-incelemeler/2054-cyber-snipa-stinger-lazer-oyuncu-faresi.html
|
||||
| Gönderen | Hedef | Tür | Tarih | |
| CYBER SNIPA STINGER LASER GAMING MOUSE| Mouse | Donanım | Exe Bilgisayar | Kolay Alış - Veriş | Bu başlık | Refback | 11.08.08 23:16 | |
| Stinger gaming mouse gamer mouse | Cyber Snipa | Bu başlık | Refback | 06.08.08 01:44 | |
Benzer Başlıklar
|
||||
| İncelenen Ürün | İnceleyen | Kategori | Mesajlar | Son Mesaj |
| Cyber Snipa Sonar 5.1 İncelememiz Cyber Snipa Sitesinde | Görkem Yıldırım | Dünya Çapında PCkoloji.com | 0 | 04.08.08 13:57 |
| Cyber Snipa Stinger İncelememiz Cyber Snipa Sitesinde | Görkem Yıldırım | Dünya Çapında PCkoloji.com | 0 | 04.08.08 13:46 |
| Cyber Snipa Sonar 5.1 Kulaklık | Görkem Yıldırım | Ürün İncelemeler | 10 | 20.05.08 04:33 |
| Cyber Snipa Stinger İle Hedefi 12'den Vurma Zamanı | Görkem Yıldırım | Haberler | 2 | 03.05.08 16:22 |
| SilverStone'dan 3200 dpi Hassasiyette Oyuncu Faresi: Saberbooth | Emmett Brown | Haberler | 0 | 26.02.08 13:43 |