|
|
|
|||||||
| Mod Çalışmalarınız Kasanıza ya da bileşenlerinize neler yaptınız? |
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları |
|
|
||||
|
||||
pc zamanla tozdan geçilmez fanları soğutma sağlayamaz hale geliyor.elk.süpürgeyle ne kadar çektirsekte bilhassa işlemci fanını yeterince temizleyemiyoruz.bunun için hava olması daha iyi sonuç veriyor.resimde gördüğümüz buzdolabı motorundan yararlanılarak yapılan bi kompresörniçin buzdolabı motoru derseniz sessiz çalıştığı için.alta ufak bi depo ilave ettim.motorun üfleyen kısmından depoya bakır boruyla(araya çekvalf koyduk ki depodaki hava basıncı yükselince motoru çalışamaz hale getirmesin)giriş yaptım.çalışma basıncını istediğim seviyede olması için basınç ayar şalteri monte ettim ki hemde otomatik çalışsın.yani 2.5 bara düşünce otomatik devreye giriyor 4 bara ulaşınca stop ediyor.bir de manometre ilave ettim basıncı görebilmek için.çıkışına ufak bi küresel vana ve oksijen hortumu taktım.daha büyük işler için 2. bir depo daha kullanıyordum.şu an kullanmıyorumaraba bisiklet lastiği şişirme boya tabancasıyla boyama işlerindede kullanılabiliyor.kaç liraya malettiğime gelince 30ytl. ![]() ![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Hocam sen baya marifetliymişsin. Asıl iş nedir bu arada
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
ya emmet kardeş resimler yine çıkmadı neden
|
|
|
||||
|
||||
işaretine basıp sitenin sana verdiği jpeg uzantılı dosyayı buraya yazacaksın. Kutuyu tam boşalt ki yapıştırdığında başında 2 tane http:// kalmasın. |
|
|
||||
|
||||
|
asıl iş bi zamanlar elektrikçiydim.triko kaynakçılık tesisatçılık hassas döküm vs.şu sıra ameliyatlıyım evde istiraatteyim.kısa süre sonra ancak akşamları pc ye geçebileceğim
|
|
|
||||
|
||||
|
Geçmiş olsun. İstirahat iyi geliyordur. Biz de takılıyoruz buralarda işte
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
teşekkür ederim. neyse zamanla onuda öğreniriz.sizin branşınızı sorabilirmiyiz acaba
|
|
|
||||
|
||||
|
Ben bilgisayar meraklısı bir gencim.
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
(bir gencim.)avatarlarınız gösteriyo zaten ne kadar genç olduğunuzu da bende baya bi gencim yani şunun şurasında 2.5 yıl sonra emekliyim.yaşasın emeklilik
|
![]() |
| Başlık Araçları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Ekonomik Bilgisayar Tavsiyeleri | kanki | Sistem Önerileriniz | 13 | 07.08.08 03:35 |
| bilgisayar açılmıyor | silvershadow | Sorunlarınız | 12 | 03.08.08 11:18 |
| Grafik ve Tasarım İçin Dizüstü Bilgisayar Önerisi | pckolojik | Diğer | 4 | 16.06.08 09:53 |
| Keyifli Bilgisayar Kullanımı İçin Hangi İşlemci? | PCkolog | İşlemciler | 8 | 01.06.08 23:38 |
| Motosiklet modding bilgisayar | Emmett Brown | Diğer | 3 | 07.04.08 13:47 |