|
|
|
|||||||
| Şirket Haberleri Resmiyet kazanmış yeni ürün duyuruları, kampanyalar, atamalar ve niceleri. |
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları |
|
|
||||
|
||||
|
Dünyanın En Hızlı 4GB DDR2 Kiti
OCZ'den hem sıvı hem de hava ile soğutulabilen, yarım kiloya yakın alüminyum blok ağırlığı ile etkili soğutma sağlayan Flex-II bellekler, OCZ'nin başarılı Flex serisinin devamıdır. 2x2GB kapasitede dünyanın en hızlı DDR2 çözümü olan 1150MHz Flex-II bellekler, mükemmel soğutma sistemleri sayesinde teknoloji tutkunlarının ve kasa modding ile uğraşanların da gözdesi olacaktır. ![]() Tüm Bağlantı Aparatları Kutuya Dahil! Yeni Flex-II 1/2" veya 3/8" çaplı hortumlara bağlanabilmektedir. Gerekli tüm bağlantı aparatları ve dönüştürücüler kutu içerisinden çıktığından varolan sıvı soğutma sisteminize eklemeniz çok kolay! Sıvı soğutma sisteminizin konnektör ve hortum tiplerinde değişikliğe gerek duymadan 3/8" veya 1/2" bağlantılara sahip sisteminizle sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. 1150MHz'lik Yüksek Çalışma Frekansı, EVP Arttırılmış Voltaj Koruması 4GB kapasiteli bellek kitleri arasında şuana kadarki en yüksek çalışma frekansına sahip Flex-II, 1150MHz'de 5-5-5-18 zamanlamalarıyla 2.1V'ta çalışmaktadır. Özel seçilmiş bellek modülleri sayesinde yüksek frekanslara ulaşabilen Flex-II serisi maksimum performansı sizlere 4GB'lık yüksek kapasite ile birlikte sunmaktadır. Overclock tutkunları için OCZ'nin garanti kapsamı dahilinde izin verdiği maksimum voltaj değeri olan 2.15V ile 1150MHz üzerine çıkılması da mümkündür. Teknik Özellikler
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Belleklere diyecek yok güzel bellekler o soğutucularla ver cosşkuyu overclock a şaka bir yana bu bellek kiti 4GB yani şu 64 bit işletim sistemi şart
Ne Ati ciyim ne nvidia cı ne intel ci nede Amd ci |
|
|
||||
|
||||
|
İyi güzel de 1200 MHz üstüne çıkan ve daha iyi zamanlaması olan bellekler var. Mesela A-Data'nın Vitesta Extreme serisindeki 1200+ modelinde DDR2 bellek (2.4 Voltta) 1200 MHz'i geçiyor ve zamanlama 5-5-5-15. Bu dediğim set 2 x 1 GB kit. O nedenle 2 x 2 GB olmadığından haber doğru. http://oc.adata.com.tw/product-series.asp?sid=03
A-Data da 2 x 2 GB yaparsa kitini o zaman 1200 MHz'i geçmiş olur ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
erkanc doğru söylüyor bu bellekleri kullanacaksak 64 bit işletim sistemi %100 şart
![]() + ben yine ağırlığa takıldım yarım kiloya yakınmı? Yav kardeşim ne bu ramler yarım kilo ekran kartı 1kilo birde biraz işlemci soğutucusunuda abartırsak eyvah ki eyvah eskisi gibi kasalar yan yatacak bu gidişata göre![]() FOREVER WINDOWS VİSTA!!!![]() ![]() "UCUZ MALA PARA VERECEK KADAR ZENGİN DEĞİLİM!" (K.K.) |
|
|
||||
|
||||
|
Çelik barlı kasalar olacak yakında. Şaka maka ikisini tartsan yarım kilo gelir.
|
|
|
||||
|
||||
|
fiyatı ne kadar
|
|
|
||||
|
||||
|
http://www.akortek.com/product_info.php?products_id=325 sitesinde 249 DOLAR + KDV
|
|
|
||||
|
||||
|
DDR3 gibi fiyat maşallahhh
|
|
|
||||
|
||||
|
E okadar aliminyum var üstünde olsun o kadar
![]() FOREVER WINDOWS VİSTA!!!![]() ![]() "UCUZ MALA PARA VERECEK KADAR ZENGİN DEĞİLİM!" (K.K.) |
|
|
||||
|
||||
|
güzelde okadar abartılcak şey değil bende kingstan var ddr2 1250mhz de çalışıyor
![]() |
![]() |
| Başlık Araçları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Dünyanın En Hızlı Blu-Ray Yazıcısı Buffalo'dan | Görkem Yıldırım | Haberler | 2 | 25.07.08 14:52 |
| Alienware'den Dünyanın En Hızlı Dizüstü Bilgisayarı | Görkem Yıldırım | Haberler | 0 | 01.05.08 12:58 |
| Su Soğutmalı OCZ PC2-9200 Flex II 4GB Bellek Kiti | Görkem Yıldırım | Haberler | 5 | 12.04.08 23:45 |
| Marvell'dan 450 Mbps'lik Dünyanın En Hızlı 802.11n Yongası | Emmett Brown | Haberler | 0 | 29.02.08 12:34 |
| Dünyanın En Hızlı Blu-ray Yazıcısı Karşınızda: LG GGW-H20L | Emmett Brown | Haberler | 0 | 27.02.08 21:36 |