|
|
|
|||||||
| Haberler İnternet ve yazılım dünyasıyla ilgili en son gelişmeler. |
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları |
|
|
||||
|
||||
Kadir Has Üniversitesi, Bilişim Teknolojilerinin kullanımını yaygınlaştırmak ve yeni teknolojilere destek vermek amacıyla yılın en başarılı bilişim firma ve temsilcilerine "2008 Yılının En HAS Bilişimcileri" ödüllerini verdi. Ödül sahipleri ödüllerini bugün Kadir Has Üniversitesinde düzenlenen tören sırasında aldılar. 2008 yılının en başarılı firmasına ve en başarılı bilişimcisine ise Onur Ödülü verildi. Ödül alan kurum ve kurulışların listesi şu şekilde:En iyi bilgisayar dergisi: PCnet En İyi internet servis sağlayıcı: TTNet Bilişimi en iyi destekleyen cep telefonu üreticisi: Nokia En iyi bilgisayar eğitim merkezi: Bilge Adam En iyi BT satış noktaları: TeknoSA En iyi dizüstü bilgisayar markası: Toshiba En iyi masaüstü bilgisayar markası: HP Bilişim altyapısı en iyi radyo kanalı: Radyo 5 Bilişime destek veren en iyi TV kanalı: Show TV Bilişim konusunda en iyi TV programı: Silikon Vadisi - TV8 En iyi iletişim şirketi: Turkcell En iyi online BT alışveriş sitesi: GenpaTech En iyi resmi web sitesi olan sanatçı: Keremcem (www.keremcem.com) Bilişime destek veren en iyi gazete ve eki: Hürriyet - E-Yaşam 2008 Yılının En Has Bilişimcileri Onur Ödülleri Kişi: Cahit Paksoy Firma: Mersa Sistem |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Hepsini teker teker tebrik ederim.
|
|
|
||||
|
||||
|
Hepsini kutlarımda biri hariç ttnet adamlar zaten tek
rakiplerine bile o servis sağlıyor bu nasıl iştir anlamadım gittiNe Ati ciyim ne nvidia cı ne intel ci nede Amd ci |
|
|
||||
|
||||
|
Ben de hepsini tek tek kutlarım ama PCnet Ekibini özellikle tebrik etmek istiyorum
![]() FOREVER WINDOWS VİSTA!!! ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
bir kaç ödül resmen reklam olsun diye verilmiş.
şimdi ben isimlerini verip arkadaşları arasında rencide etmek istemiyorum![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Hohohho
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
yok canım öyle şey olur mu hiç ![]() FOREVER WINDOWS VİSTA!!! ![]() |
![]() |
| Etiketler |
| pcnet, kadir has |
| Başlık Araçları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| MS Farecast'ı satın aldı | Kemal Karakaya | Diğer | 0 | 19.04.08 15:02 |
| EK Su Soğutma Blokları Akortek Bilişim Güvencesi İle Türkiye'de! | Görkem Yıldırım | Haberler | 0 | 02.04.08 15:04 |
| Endeks Bilişim, Tenda Ürünlerinin Distribütörü Oldu | Emmett Brown | Haberler | 0 | 27.02.08 12:09 |
| BenQ'nun Ödüllü Yeni Ödüllerini Merak Ediyor musunuz? | Emmett Brown | Haberler | 0 | 20.02.08 16:57 |
| İşte Amazon.com 'daki 2007 Yılının Gözbebekleri | Emmett Brown | Haberler | 1 | 18.02.08 00:56 |