|
|
|
|||||||
| Haberler En yeni cep telefonları, internete sızdırılmış haberler ve dahası. |
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları |
|
|
||||
|
||||
Apple iPhone ile dünyayı etkiledi dersek yalan olmaz. Vodafone sayesinde arasında Türkiye'nin olduğu 10 ülkede daha iPhone çılgınlığı başlamak üzere! Bu durumdan rahatsız olan rakipler şansını birer birer deniyor. HTC Touch Diamond modelinden sonra bugün ortaya çıkan bir diğer rakip Philips X800 oldu. Bu modelde de ön paneli büyük dokunmatik bir ekran kaplıyor. Telefonu yatay veya dikey kullanmak mümkün. Durum algılayıcıları modu hissederek ekranı otomatik biçimde ayarlıyor. Gizli görüntüler dışında şimdilik fazla bilgi yok. Cep telefonu arenasında kendini kabul ettiremeyen Philips acaba bu modelle iyi satış yapabilecek mi?![]() ![]()
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Fiyatını ucuz tutarlarsa satabilirler sanırım. Haber için teşekkürler hocam.
|
|
|
||||
|
||||
|
Evet fiyat çok kritik olacak ve Philips büyük firma olduğundan damping yapabilir.
|
|
|
||||
|
||||
|
bence tutmaz sonucta philips telefonlarının ne kadar tutuldugu ortada rakip olarak iphone ya htc yada nokia olabilir diyerleri olamaz
|
|
|
||||
|
||||
|
Evet Philips biraz daha gayret etmeli.
|
|
|
||||
|
||||
|
Üretim maliyetini çıkarmak için ilk fiyatı yüksek olur pazarda sağlam tutunamaz sonra Philips fiyatını indirene kadar iphone zaten 32 GB ve extra özellikli bir ürün çıkartır vs.Yani ben Philipsten hiç umutlu değilim.Bana göre iphone'a alternatif olabilmesi için yapması gerekenler,iyi reklam,cazip fiyat,program desteği için symbian işletim sistemi ,usb'den şarz, hatta 3G desteği, wi-fi ile değiştirilebilir pil, (iphone da maalesef pil değiştirmek sorun ya servise değiştirtip yüksek fiyat ödenecek yada kendiniz değiştirip garantisini bozacaksınız) yüksek hafıza vs...Yani Gökmen Bey'in dediği gibi işi zor çok uğraşmalı.
En son erkan_unal tarafından düzenlenmiştir : 16.05.08 02:28. |
![]() |
| Etiketler |
| x800, philips, iphone, apple |
| Başlık Araçları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| HD4850'ye Rakip GeForce 9800GTX+ Geliyor | Görkem Yıldırım | Haberler | 6 | 21.06.08 16:00 |
| Sıkı Durun, 8 MP Kameralı Sony Ericsson C905 Geliyor! | Görkem Yıldırım | Haberler | 0 | 11.06.08 13:01 |
| Apple iPhone'a Rakip Olarak Nokia Tube Geliyor | Görkem Yıldırım | Haberler | 0 | 08.04.08 12:29 |
| NVIDIA'nın Mobil İşlemcisi APX 2500, Çok Sıkı Geliyor! | Emmett Brown | Haberler | 0 | 01.03.08 03:33 |
| Geliştirilen BlackBerry 9000, iPhone'a Rakip Olacak | Emmett Brown | Haberler | 0 | 21.02.08 12:33 |