|
|
|
|||||||
| Harici Depolama Harici sabit diskler ve harici optik sürücüler burada. |
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları |
|
|
||||
|
||||
|
250 gb harici usb den güç alıcak hdd arıyorum fiyatları ve bazı modelleri önerirseniz sewinirim
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
USB'den güç alacaksa 2.5 inç olması lazım. Seçenekler var çeşitli. USB zaten her bilgisayara uyan bir bağlantı. eSATA filan olmasına gerek yok çünkü 2.5 inç diskler çok yüksek performans sunmadığından USB 2.0 seni keser.
|
|
|
||||
|
||||
|
dogru zaten piyasadada harici olarak en fazla baglantı sekli usb olarak hdd bulabiirim
|
|
|
||||
|
||||
|
Şuna bir bak peşin 177 YTL iyi görünüyor: http://www.hepsiburada.com/productde...uctid=bd850193
|
|
|
||||
|
||||
|
bu usb den bağlanan hdd lerin içine program kuma olayı olabilirmi.Her yerde birsürü yazı var fakat işe yaramıo veya ben beceremedim.Böyle bişey mümkün mü ??
Ölmek Üzere Olan Dünyada Bir Ölümlü Yaşar Mahlası Kaf-Kef
Dualarım Vesvası Hannası eder def.. |
|
|
||||
|
||||
|
Neden olmasın ki? Kurarsın ve sorunsuzca kullanırsın. Ama sadece programı hangi bilgisayara kurduysan onda çalışır. Başka bir PC'de çalışmayabilir. Bu biraz da programla alakalı.
|
|
|
||||
|
||||
|
Portable apps kur bence bu çok faydalı olur: http://portableapps.com/
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
![]() ![]() Ölmek Üzere Olan Dünyada Bir Ölümlü Yaşar Mahlası Kaf-Kef
Dualarım Vesvası Hannası eder def.. |
|
|
||||
|
||||
|
İşte bu portable apps paketi bellekten çalışıyor, bilgisayara kurulmuyor. O nedenle belleği taktığın PC'de Windows olması yeterli. Kurulum olmadan çalışırlar.
|
|
|
||||
|
||||
|
Peki arkadaşLar 1TB taşınabilir bir hdd için hangi markaları önerirsiniz açıklarsanızda bilgi sahibi olurum..
![]() |
![]() |
| Etiketler |
| harici, harddisk, almak, isteyenlere, oneriler |
| Başlık Araçları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| D-Sub'dan HDMI çıkış almak? | Emmett Brown | Kablolar ve Çeviriciler | 83 | 27.08.08 17:38 |
| AMD Athlon 64 X2 İşlemcilerden En İyi Performansı Almak... | F.C.D | İşlemciler | 81 | 02.07.08 20:52 |
| Mac OS'da CD'den Boot Almak ve Pardus Çalıştırmak? | pckolojik | İşletim Sistemleri | 0 | 02.05.08 12:23 |
| LCD TV almak isteyenlere onerilerim.. | Kartaca | Televizyonlar | 12 | 22.03.08 12:01 |
| 139 Dolara Böyle Bir Cep Telefonu Almak İster misiniz? | Emmett Brown | Haberler | 0 | 21.02.08 11:34 |