|
|
|
|||||||
| İşletim Sistemleri Windows ve Linux'a dair her şey. |
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Windows XP için Türkçe Service Pack 3 çıkmış bulunmakta. Microsoft yine MSDN sayfasında, son kullanıcılardan önce Partner kullanıcıları için bugün itibariyle Türkçe Windows XP Service Pack 3'ü yayınladı. İndirmek için tıkla(Türkçe 32 bit) |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Hemen indirip güle güle kullanalım. 303 MB imiş!
|
|
|
||||
|
||||
|
vistanın service packleri kadar büyük değişmiş
800mb den fazla neredeyse işletim sistmei kadardı 64bit için çıkan paketNe Ati ciyim ne nvidia cı ne intel ci nede Amd ci |
|
|
||||
|
||||
|
bende dün gece indirip kurdum, o nası bir yüklemedir kardeşim ben o sürede 3 xp 5 nfs kurardım kurmaya başladığıma nerdeyse pişman oluyodum
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Napalım bir kere indirmek zorundayız artık. İndirmesek her seferinde internetten otomatik çekecek.
|
|
|
||||
|
||||
|
İndirsemmi karasız kaldım sizce indireyimmi?O zaman indirip entegre edeyim elimizde bulunsun bi ara lazım olur.
|
|
|
||||
|
||||
|
yanında ie7 gelir sandım ama gelmedi iyi de oldu kurdum öncesinde reklamlar etmişlerdi işte performansını filan arttıracak dendi ama hiç bişey değişmedi sanki
Bir dergi web sitesi forum admini (reklam olmasın)
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
![]() ......... |
|
|
||||
|
||||
|
evet değişen bişey görünmüyor.gören varmı varsa yazsın ki bizde bilelim
|
|
|
||||
|
||||
|
Xp sp2 den sonra çıkan güncellelei sonuçta içeriyor yani sıfırdan kurulum yapıp sonra da güncellemelerle uğraşmak yerine kurarsın olurbiter kotalı kullanıcılar için iyi
Ne Ati ciyim ne nvidia cı ne intel ci nede Amd ci |
![]() |
| Etiketler |
| windows xpi sp3 |
| Başlık Araçları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Windows Vista Service Pack 1 Türkçe Final İndirin ! | tegmen | İşletim Sistemleri | 44 | 15.08.08 13:09 |
| Windows Vista İçin Service Pack 1 İndilebilir Durumda | Emmett Brown | Haberler | 5 | 20.03.08 18:18 |
| Windows XP Service Pack 3 RC2 Dağıtıma Sunuldu | Emmett Brown | Haberler | 2 | 04.03.08 22:28 |
| Windows Vista Service Pack 1 RC 1 Haftaya Çıkıyor | Emmett Brown | Haberler | 0 | 19.02.08 15:01 |
| Service Pack 3, Windows XP'yi Ne Kadar Hızlandırır? | Emmett Brown | Haberler | 0 | 19.02.08 14:35 |