Yorum eklemek, hediye kazanmak, forumda başlık açmak ve oyun oynamak için üyelik gereklidir. Üye olmak için hemen buraya tıklayın.
Geri dön   PCkoloji.com > İçerik > Şirket Haberleri
Şirket Haberleri Resmiyet kazanmış yeni ürün duyuruları, kampanyalar, atamalar ve niceleri.

Yanıt

LinkBack Başlık Araçları
Eski 01.05.08, 15:10
Emmett Brown Kullanıcısının Avatar'ı
Yönetici

Emmett Brown'ın Donanımı

Yer: İstanbul
Varsayılan PowerColor HD3870 DDR3 PCS, Top Hediyeli

Özel sürüm PowerColor HD3870 DDR3 PCS, PCS (Professional Cooling Series) ailesinin en çok ödül almış modeli olarak Microsoft® DirectX® 10.1, UVD, CrossFireX, PCI Express® 2.0 ve dahili HDMI teknolojilerini destekleyen 775MHz saat hızında, ısı kontrollü profesyonel soğutucu ile soğutulan, güçlü bir R670 GPU ve süper hızlı 1ns DDR3 bellekleri bünyesinde barındırıyor.

PowerColor Freestyle turnuvası bugün başlıyor. Bu turnuvada oyuncular bilgisayar başında gösterdikleri hüneri gerçek bir futbol topuyla yapmayı deneyerek birbirinden güzel ödüller kazanmaya çalışacaklar. Çalışmalar gösteriyor ki bir çok insan bilgisayarda oyun oynamayı dışarda oynayabileceği oyunlardan daha çok tercih ediyor. Bu da toplumda sosyal bir problem yaratıyor. PowerColor Freestyle turnuvası hem yüksek teknolojinin hem de dışarıda oyun oynamanın birlikte daha keyifli hale gelebileceğini gösteren bir etkinlik. http://www.powercolor.com/event/free...freestyle.html

TUL Corporation CEO’su Ted Chen “2008’in en büyük futbol turnuvası UEFA EURO 2008. Bu turnuva dünyanın her köşesindeki futbol tutkunlarını ateşleyecek. Biz PowerColor Freestyle turnuvası ile futbolla geçen bu sürece daha fazla eğlence ve ödüller kazanmayı ekledik. Bütün gün bilgisayarın başında oturmak yerine oyuncuyu gerçek dünyada da birşeyler yapabilmesi için yüreklendirmeyi hedefledik.”

Alıntıyla Yanıtla
Eski 01.05.08, 16:30
erkanc Kullanıcısının Avatar'ı
Kıdemli Üye

erkanc'ın Donanımı

Yer: TRABZON

Tüh be! ben çok erken aldım 3870 şimdi alsam topuda alırdım

Ne Ati ciyim ne nvidia cı ne intel ci nede Amd ci
Alıntıyla Yanıtla
Eski 01.05.08, 16:35
king_gfb Kullanıcısının Avatar'ı
king_gfb
Guest

'ın Donanımı

aynı sekillisi ama hd3850 var bende cok menunum

Alıntıyla Yanıtla
Eski 01.05.08, 17:14
Görkem Yıldırım Kullanıcısının Avatar'ı
Yönetici

Görkem Yıldırım'ın Donanımı

Yer: Varşova

Hahaha bebek mi kandırıyorlar topla filan Şaşırmışlar...

Topu vereceğine EUFA 2008 oyunu ver

Mim. Müh. Görkem YILDIRIM, MCSE: Security 2003
PCnet Bilgisayar ve İnternet Dergisi Donanım / Teknoloji Yazarı

Bu dinamik haberciyi sitenize eklemek isterseniz detaylar burada
Alıntıyla Yanıtla
Eski 01.05.08, 17:16
king_gfb Kullanıcısının Avatar'ı
king_gfb
Guest

'ın Donanımı

sen top vericene fiyattan bişey yapın burdan powercolor yoneticilerine sesleniyorum

Alıntıyla Yanıtla
Eski 01.05.08, 17:22
Emmett Brown Kullanıcısının Avatar'ı
Yönetici

Emmett Brown'ın Donanımı

Yer: İstanbul

Top mop ne iş Bir şey mi ima ediyorlar

Alıntıyla Yanıtla
Eski 01.05.08, 17:28
hasantahsin Kullanıcısının Avatar'ı
Kıdemli Üye

hasantahsin'ın Donanımı

Yer: istanbul
hasantahsin kullanıcısına MSN Messenger üzerinden mesaj gönder

yukardaki mesajlardada görüyoruzki power color çok haklı ne yazıkki forumumuz sakinleride bilgisayarda oynamayı yeğliyor (tabi ben dahil) ve büyük ihtimalle forum kilo ortalamamızda bi hayli yüksekben power color un fikrini çok beğendim tebrik ediyorum(gerçi banada biraz hikaye gibi geldi top yüzünden kart almak)

Alıntıyla Yanıtla
Yanıt

Etiketler
powercolor hd3870

Başlık Araçları

Gönderim Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Dosya ekleyemezsiniz
Yazılarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
İfadeler Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı
Foruma git

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı açan Forum Yanıt Son Mesaj
PowerColor (TUL) Anakart Üretimi İçin Kolları Sıvadı Görkem Yıldırım Haberler 0 11.06.08 13:10
POV 9800GTX EXO Edition, Assassin's Creed Hediyeli Görkem Yıldırım Haberler 0 10.04.08 20:20
PowerColor, Radeon HD 3870'ın Sesini Kesti! Emmett Brown Haberler 0 28.02.08 16:42
Gigabyte'dan Neverwinter Nights 2 Hediyeli HD3870! Emmett Brown Haberler 0 27.02.08 17:08
Asus EN8800 GT, Company of Heroes: Opposing Fronts Hediyeli! Emmett Brown Haberler 0 27.02.08 02:15