|
|
|
|||||||
| Optik Sürücüler Yeni nesil optik sürücülerden hangisini, neden seçmeli? |
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları |
|
|
||||
|
||||
|
Elimde şuan "Samsung Super-WriteMaster SH-S223 22x DV" Dvd var ben bunu yaklaşık 1 ay önce aldım fiyatı 50 ytl.
Bu dvd nin lightscribe özelliği görünüyor.Fakat nero ile bu özellikten yaralanamadım.Kutunun içinden çıkan cd de ayrıca bir lightscribe programı çıktı.Bu programla sadece size verilen şablonları uygulanabilio.Soru şu : bu ürünün lightscribe özllelliği varsa nero ile kendi şablonlarımı nie cd üzerine uygulayamıyorum ? ? ![]() Ölmek Üzere Olan Dünyada Bir Ölümlü Yaşar Mahlası Kaf-Kef
Dualarım Vesvası Hannası eder def.. En son NiMaZ tarafından düzenlenmiştir : 30.04.08 21:28. |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Yapma yahu neden çıkmadı acaba? Cihazla gelen Nero sürümünü kurunca aşağıdaki fotoğrafta olduğu gibi ana menüde ek ayarlar sekmesine gel ve en son seçenek Lightscribe yazdırır.
![]() İkinci fotoğrafta nasıl tasarım yapacağın belli oluyor. Bir renk tonlaması ya da zemin fotoğrafı ver ve metin yaz. ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
evet disk hatası verio uygun sürücü bulunamadı diye.Ama aynı diske gelen prgramla hazır şablonlar uygulanıo.
cd almıştım bugun. bakıyım tekrar deneyim ben bi disk le ilgili bir problem olabilrimi acaba ? Ölmek Üzere Olan Dünyada Bir Ölümlü Yaşar Mahlası Kaf-Kef
Dualarım Vesvası Hannası eder def.. |
|
|
||||
|
||||
|
Disk hatası dediğin boş CD hatası olsa gerek. Öncelikle medyayı ters biçimde tepsiye koydun dimi? Baskı yapılacak üst yüzey alta bakacak şekilde yerleştirildikten sonra tasarım izni veriliyor olabilir.
|
|
|
||||
|
||||
|
Ürünün üzerinde LightScribe logosu var mı? Kuşkulandım şimdi.
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
birde tasarım sırasında herhangi bir resmi cd nin üzerine yapıştırdığımda reksiz bir şekilde görünüyor. valla label flash da hiç boyle bir sorun yaşamamıştım.Cihazda bir sorun olabilirmi Ölmek Üzere Olan Dünyada Bir Ölümlü Yaşar Mahlası Kaf-Kef
|
|
||||
|
||||
|
Zaten genelde bu şekilde oluyor. Eğer daha kaliteli istersen ayarlarında olması lazım o zaman daha koyu oluyor. Acaba kullandığın medyalarla DVD yazıcı arasında uyumsuzluk sorunu olabilir mi? |
|
|
||||
|
||||
|
EVET ayarlarında best normal draft die seçenekler mevcut ben "best" i seçiyorum.Renk olayı olmuo Baskı önizleme de de aynı şekilde.
uyumsuzluk sorunu pek anlamadım ?:( Ölmek Üzere Olan Dünyada Bir Ölümlü Yaşar Mahlası Kaf-Kef
|
|
||||
|
||||
![]() burda olduğu gibi resim seçtiğimde rsim reksiz çıkıo.Bahsetğiğm şey buydu. Ölmek Üzere Olan Dünyada Bir Ölümlü Yaşar Mahlası Kaf-Kef
|
|
||||
|
||||
|
İmkanın varsa fotoğraf çekip gönderebilir misin? Renksiz çıkması zaten normal. Fotoğrafı bir görsek sorunu çözecez
![]() |
![]() |
| Etiketler |
| lightscribe, hakkinda, bir, soru |
| Başlık Araçları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| USB 3.0 Hakkında | chc_ytu | Diğer | 31 | 17.09.08 22:27 |
| LightScribe ve LabelFlash Teknolojileri Nedir, Nasıl Kullanılır? | Emmett Brown | Dosya Konuları | 4 | 30.06.08 12:26 |
| Outlook ile alakalı bir soru | bosshakan | Diğer | 13 | 27.05.08 00:04 |