|
|
|
|||||||
| Haberler İnternet ve yazılım dünyasıyla ilgili en son gelişmeler. |
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları |
|
|
||||
|
||||
Ücretsiz ve başarılı bir antivirüs programı arayanlara önerebileceğimiz ilk seçeneklerden biri olan AVG Free Edition kısa süre önce yeni sürüme terfi etti. Ne zamandır 7 sürümünün ara versiyonlarıyla idare ediyorduk. Şimdi AVG Free Edition 8.0 zamanı! Yeni sürümde truva atı yakalama gibi yeni özellikler var. Dosya tarama dışında e-posta koruma özelliği de olan yazılım artık truva atlarını da durduruyor. Ayrıca IE ve FF internet tarayıcılarına güvenli sörf eklentisi (araç çubuğu) da ekliyor. Windows Vista uyumu tam olan yeni sürümü ücretsiz indirip süre sınırsız kullanmak istiyorsanız hemen buraya tıklayın.![]()
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Sistemi yorma durumu nasıl bu programın bi kıyaslama alabilirmiyim
|
|
|
||||
|
||||
|
Benim bildiğim ve gördüğüm kadarı ile AVG sistemi en az kasan virüs programı. Diğer arkadaşların da fikrime katılmasını bekliyorum.
|
|
|
||||
|
||||
|
Avg hiç kullanmadım ve kullanmayı düşünmüyorum ücretsiz bir antivirüs ne kadar iyi ve güvenilir olabilirki?
En son tegmen tarafından düzenlenmiştir : 27.04.08 18:07. |
|
|
||||
|
||||
|
Dene bence. Yorumlarını bekliyoruz.
|
|
|
||||
|
||||
|
Sen kullandınmı hiç.
? |
|
|
||||
|
||||
|
Sistemi hiç yormuyor. 1.5 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Şimdi 8 e terfi ettim.
|
|
|
||||
|
||||
|
bende kullansam mı ki
![]() birtane program vardı.Virüs bulunca cıyak cıyak bağırıyodu. O değil dimi bu?....O sesten hiç hoşlanmıyorumda ona göre kurayım ![]() FOREVER WINDOWS VİSTA!!!![]() ![]() "UCUZ MALA PARA VERECEK KADAR ZENGİN DEĞİLİM!" (K.K.) |
|
|
||||
|
||||
|
şimdiyekadar kullandığım en sık güncelleme yapan program saat başı güncelleme yapıyo nerdeyse
yau şunları ikisini bi biriktir öyle yükle kardeşim![]() Alıntı:
bide gece çıkıncı virüs masanın altına falan saklanıyon ama altındada "panik yapmayın" yazıyor![]() avg genelde sakincene ekranın ortasıan virüsün hedefini yazıyor diye hatırlıyorum |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
ok...bir deneyelim bakalım........ FOREVER WINDOWS VİSTA!!!![]() ![]() "UCUZ MALA PARA VERECEK KADAR ZENGİN DEĞİLİM!" (K.K.) |
![]() |
| Etiketler |
| free, avg, antivirus |
| Başlık Araçları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Firefox 3 Final Türkçe Sürümünü İndirin | Görkem Yıldırım | Tarayıcılar | 8 | 29.07.08 00:49 |
| Nine Inch Nails'in Son Albümünü Ücretsiz İndirin | Görkem Yıldırım | Haberler | 0 | 07.05.08 12:47 |
| Windows Server 2008 RC Sürümünü Ücretsiz İndirin | Emmett Brown | Haberler | 0 | 19.02.08 15:23 |
| Valve, Team Fortress 2'nin PC Sürümünü Güncelledi | Emmett Brown | Haberler | 0 | 18.02.08 00:34 |