|
|
|
|||||||
| Haberler En yeni cep telefonları, internete sızdırılmış haberler ve dahası. |
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları |
|
|
||||
|
||||
Acer, cep bilgisayarı üreticisi Glofiish'i satın almıştı. Bu satın almadan sonra Acer ne yapacak diye merakla bekleniyordu. Sürpriz olmadı ve Glofiish marka cep bilgisayarları Acer etiketi konarak satışa hazır edildi. Acer başkanı Gianfranco Lanci'nin belirttiğine göre Acer'ın planı WM6 işletim sistemi içeren cep bilgisayarını bu sene sonunda ya da seneye tanıtmak. Acer'ın cep bilgisayarı ve akıllı telefonlar alanında daha etkin olması için elinden geleni yapması son derece doğal.![]()
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
glofish bildiğim kadarıyla rusyanın olması lazım ama gereksiz teknolojik olarak gerideler
|
|
|
||||
|
||||
|
Gigabyte aldığına göre gereken şekilde çeki düzen verir. Asus - Gigabyte çekişmesi cep telde de sürmeli
![]()
|
![]() |
| Etiketler |
| wm6, smartphone, acer |
| Başlık Araçları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| AMD'nin 2009 Yılı Yongaseti Planları Ortaya Çıktı | Görkem Yıldırım | Haberler | 0 | 01.07.08 16:06 |
| 2008'de çıkacak en gözde telefonlar | esrargozlu_42 | Akıllı Telefonlar | 0 | 03.06.08 02:13 |
| SymbianOS İşletim Sistemli Telefon Hızları | tegmen | Diğer | 2 | 11.05.08 10:36 |
| Windows Mobile İşletim Sistemli Saat: EPOQ EGP-98B | Görkem Yıldırım | Haberler | 1 | 15.04.08 23:32 |
| Zor Günler Yaşayan AMD'nin 2008 ve 2009 Planları | Emmett Brown | Haberler | 0 | 28.02.08 16:38 |