|
|
|
|||||||
| İşletim Sistemleri Windows ve Linux'a dair her şey. |
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları |
|
|
||||
|
||||
|
İnternetteki son dedikodulara göre Microsoft birkaç aya kadar Windows 7'nin demo sürümlerini kullanıcılara sunacakmış. Fazla bir fark beklenmiyor. 98'den ME'ye geçiş gibi olabilir. Sanırım indirildikten 30 gün sonra satın alınmazsa kullanım dışı olacak...
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Merakla bekliyoruz ama bence vista ile arasında pek bir fark yok gibi.
En son tegmen tarafından düzenlenmiştir : 24.04.08 01:20. |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() dur bi bismillah dedik daha nerden çıktı şimdi bu seven yav millet vistaya alışamadı.....seven'i hiç sevmezler....Ve büyük ihtimalde şöyle söylerler:Vistayı biraz değiştirmişler şimdi bize 7 diye satıyorlar diyecekler ama yanılyorlar........![]() ![]() ![]() (( vista için de Xpnin görünümü değişmiş hali diorlar...beni sinirden öldüryorlar ![]() ))![]() İddialara göre bir ekran görüntüsü bu. Sanki Mac OS taki güzellikler windowsla daha güzel şekilde bizleri bekliyor ![]() FOREVER WINDOWS VİSTA!!!![]() ![]() "UCUZ MALA PARA VERECEK KADAR ZENGİN DEĞİLİM!" (K.K.)En son chc_ytu tarafından düzenlenmiştir : 24.04.08 01:29. |
|
|
||||
|
||||
|
söylentilere göre çıkıştaihi 2010 muş sevgili ICEEXOL bunu da malum siteden aldım(bu arada o malum sitede hangisiyse çözemdeim gitti)
Ne Ati ciyim ne nvidia cı ne intel ci nede Amd ci |
|
|
||||
|
||||
|
yine iddalara göre
microsoft windows 7 ile windows95 den beri aşina olduğumuz başlat cubugunu tamemen kaldıracak vistada bu geçiş için ara sürüm görevi görmüş |
|
|
||||
|
||||
|
Anlamadım ?
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
ICEXOOL imzasındaki kendi sitesi olan wvdestek.com'u ima ediyor olmasın? Malum site o olabilir mi? ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Emmett bu dediğine sen inandın mı? Microsoft bu sene çıkarıp da kendini zora sokar mı?
![]() Ayrıca neymiş o 30 güne almazsan kapanacak. Demek işletim sistemi final sürümü deneme sürümünden 30 gün sonra hazır mı olacak ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
![]() Ne Ati ciyim ne nvidia cı ne intel ci nede Amd ci |
![]() |
| Etiketler |
| windows 7 |
| Başlık Araçları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Windows XP SP3 ü Windows XP CD'sine Entegre Edelim | ICEEXOL | İşletim Sistemleri | 10 | 04.04.08 17:31 |