|
|
|
|||||||
| USB Bellekler ve Bellek Kartları En hızlısı mı, yoksa en sağlamı mı? En şıkı da olabilir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları |
|
|
||||
|
||||
|
Bazı virüsler USB belleğe bulaştıktan sonra silinemiyor.Yani siliyorsun, silinmiş gözüküyor ama tekrar ortaya çıkıyor.Biçimlendirme felan fayda etmiyor. Antivirüs programları da bişey yapamıyor..... bunun çaresi yokmu? bi virüsü usb'im hayatı boyunca koynunda mı taşıyacak
![]() ![]() ((benm usb belleğim yok bir süre önce yandı )) FOREVER WINDOWS VİSTA!!!![]() ![]() "UCUZ MALA PARA VERECEK KADAR ZENGİN DEĞİLİM!" (K.K.) |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Hadi canım, format atınca nasıl gitmiyor? O zaman format attığın bilgisayara da virüs bulaşmıştır
![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
![]() Format atınca da gitti gibi gözüküyor ama bir süre sonra tekrar geliyor??? FOREVER WINDOWS VİSTA!!!![]() ![]() "UCUZ MALA PARA VERECEK KADAR ZENGİN DEĞİLİM!" (K.K.)En son chc_ytu tarafından düzenlenmiştir : 28.06.08 01:09. |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
![]() |
|
|
||||
|
||||
bunların hepsinden nasıl kurtulacaz???? antivirüs programı o zaman bilgisayardakini görmüyo da direk flashtakini görüyo...ayrımcılık yapıyo hıyar![]() FOREVER WINDOWS VİSTA!!!![]() ![]() "UCUZ MALA PARA VERECEK KADAR ZENGİN DEĞİLİM!" (K.K.) |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
![]() FOREVER WINDOWS VİSTA!!!![]() ![]() "UCUZ MALA PARA VERECEK KADAR ZENGİN DEĞİLİM!" (K.K.) |
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
XP kullanırken bende de aynı sorun vardı. USB belleklerde sürekli bittorrent.exe diye bir virüs vardı. USB belleğe çift tıklayınc System 32 klasörünü açıyordu otomatik. Vista'ya geçince unuttum gitti. Bellek cidden uçtu mu şimdi chc_ytu?
|
|
|
||||
|
||||
|
genelde autorun.inf'e bulaştığını söylüyo anti vir bende delete diyorum bidaha sesini duymuyorum. Bilgi işlemde o kadar belleği tak çıkar yaptım o zamana kadar bozulmadıysa şimdi de bozulmaz bence. Nede olsa zamanında 90 liraya almıştım. 10 liraya alınca bozuluyodur ondan
![]() Bir dergi web sitesi forum admini (reklam olmasın)
|
![]() |
| Etiketler |
| viruslu, usb, bellek |
| Başlık Araçları | |
|
|