Yorum eklemek, hediye kazanmak, forumda başlık açmak ve oyun oynamak için üyelik gereklidir. Üye olmak için hemen buraya tıklayın.
Geri dön   PCkoloji.com > İçerik > Ürün İncelemeler
Ürün İncelemeler PCkoloji.com editörlerinin yaptığı detaylı donanım incelemeleri.

Comment

LinkBack İnceleme Araçları
Emmett Brown Kullanıcısının Avatar'ı
Kensington Ci85m Kablosuz Dizüstü Bilgisayar Faresi
Varsayılan Isınma Turları

Hiç Kensington kilidi diye bir şey duydunuz mu? Dizüstü bilgisayarınızın kasasına dikkatle bakın ve küçük bir kilit yuvası göreceksiniz. Bu yuva özel olarak tasarlanmıştır ve ancak Kensington kilitleriyle uyumludur. Böylece dizüstü bilgisayarınızın başında değilken kesin bir güvenlik sağlamış olursunuz. Peçetenin adı günümüzde nasıl Selpak olduysa, tıraş bıçağının adı nasıl jilet olduysa, 4 x 4 arazi aracına nasıl cip deniyorsa Kensington markası da kilit mekanizmaları sayesinde meşhur oldu ve bir standardın adı olmayı başardı. Hemen hemen her dizüstü bilgisayarda bu yuva sunuluyor ve adına da "kensington kilit yuvası" deniyor. Firma reklamını başarılı bir şekilde yapıyor anlayacağınız. Biraz önce verdiğimiz örneklerde jilet, hepimizin bildiği Gilette'den geliyor. Cip de Cherokee gibi meşhur 4 x 4'lerin üreticisi Jeep'ten. Günümüzde benzer bir durum da müzik çalar kavramı için geçerli. Apple müzik çalar kelimesinin dünyada iPod olarak değişmesini istiyor. Milyonlarca yandaşı var. Ama bize göre olmayacak. En azından ben demeyeceğim. Çünkü hakkı yenemeyecek ürünler sürüsüyle. Hatta Apple'dan çoğu iyi. Konumuz dağılmadan geri dönelim. Kensington, biraz önce de bahsettiğimiz gibi kilitleri sayesinde meşhur bir marka oldu. Üreticinin web sitesinden (www.kensington.com) görebileceğiniz üzere prezentasyon işaretçilerinden tutun da kablosuz FM verici, fare, USB çoklayıcı ve daha akla gelebilecek birçok ürünü var. Bizim incelememize konuk olan ürünse Ci85m model numaralı kablosuz dizüstü bilgisayar faresi. Ürünün renginden bile sıradışı olduğu belli. Kalitesi daha kutusundayken bile kendisini belli ediyor. Şimdi tasarıma ve özelliklere doğru bir dalışa geçelim.

İçerik

<< <    Sonraki Sayfa: Renk Seçimi Başarılı (Sayfa 1 / 12)    >  >>

Eski 19.04.08, 14:06
yakamo843 Kullanıcısının Avatar'ı
Yeni Üye

Fiyat fazla bir fare için, fakat özellik ve tasarım olarak mükemmel yapmıslar
Alıntıyla Yanıtla
Eski 19.04.08, 14:24
chc_ytu Kullanıcısının Avatar'ı
Genel Moderatör

Yer: İstanbul

incelemeniz için çok teşekkür ediyorum.
okurken ilk gözüme çarpan şey rengiydi 'rengi güzel değil' yazacaktım fakat okudukça şaşırdım ve renginide beğenmeye başladım
çok mükemmel tasarlanmış.fakat biraz büyük gibi geldi bana...
kensingtonu neydi ya o? he kensingtonmuş zaten tebrik ediyorum

"UCUZ MALA PARA VERECEK KADAR ZENGİN DEĞİLİM!" (K.K.)
Alıntıyla Yanıtla
Comment

Etiketler
notebook, mouse, kensington, kablosuz, faresi, fare, dizustu, cordless, ci85m, bilgisayar

İnceleme Araçları

Gönderim Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Dosya ekleyemezsiniz
Yazılarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
İfadeler Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı
Foruma git

Benzer Başlıklar
İncelenen Ürün İnceleyen Kategori Mesajlar Son Mesaj
Asus Eee PC 900 Dizüstü Bilgisayar Emmett Brown Ürün İncelemeler 42 02.06.08 23:21
Cooler Master NotePal Dizüstü Bilgisayar Soğutucusu Emmett Brown Ürün İncelemeler 14 29.04.08 22:06
1 TB Depolama Alanlı Dizüstü Bilgisayar ASUS M70 Görkem Yıldırım Haberler 8 18.04.08 20:32
HP'den 20 İnç Ekranlı Dizüstü Bilgisayar: Pavilion HDX-9000 Emmett Brown Haberler 0 01.03.08 01:26
NEC ve Nissan'dan Ortak Dizüstü Bilgisayar: X-Trail Emmett Brown Haberler 0 26.02.08 21:04