Yorum eklemek, hediye kazanmak, forumda başlık açmak ve oyun oynamak için üyelik gereklidir. Üye olmak için hemen buraya tıklayın.
Geri dön   PCkoloji.com > İçerik > Ürün İncelemeler
Ürün İncelemeler PCkoloji.com editörlerinin yaptığı detaylı donanım incelemeleri.

Comment

LinkBack İnceleme Araçları
Emmett Brown Kullanıcısının Avatar'ı
AVerMedia AVerTV Hybrid Express Slim TV Kartı
Varsayılan Isınma Turları

AVerMedia bildiğiniz gibi en iyi TV kartı üreticilerinden birisi. Kullanmadım diyenler belki olabilir, en azından kullanan kişilerin memnuniyetini mutlaka duymuşsunuzdur. Bizim şimdi inceleyeceğimiz ürün ise alanında bir ilk olma özelliğini taşıyor. AVerTV Hybrid Express Slim olarak adlandırılan model numarası asında ürünü tam anlamıyla anlatıyor. Hybrid takısı, kartın analog yayınların yanı sıra dijital yayınları da almasını sağlıyor. Ancak dijital yayın standardı yurtdışında artık DVB-T, yani dijital karasal yayın olarak tanımlandığı için bu ürünü dijital uydu kartları olarak tabir ettiğimiz DVB-S kartlarla karıştırmamakta fayda var. Aslında ülkemizde halen geçerli olan standart uydu ile alınan dijital yayınlar, yani DVB-S. Dolayısıyla kart bunu desteklemiyor. İlerleyen yıllarda kullanım alanının epey yaygınlaşması beklenen DVB-T tipi yayınlara şimdiden hazırlıklı olmak için ürün ideal. Zaten dizüstü bilgisayarlar için DVB-S kart alternatifi pek yok. Ayrıca üreten markalarda da ürünler yüksek güç ihtiyacı nedeniyle mutlaka adaptör kullanımı gerektiriyor ve herşeyden önemlisi çanak olmadan yayın alınamıyor. AVerMedia'nun bu şirin kartında ise yayınlar başladığında küçük bir anten dijital yayınlar için yeterli gelecek. İstanbul'da her ne kadar kısıtlı bir bölgede (Çamlıca civarları) şimdilik dijital karasal yayın testi yapılıyor olsa da yaygınlaşması an meselesi denebilir.

İçerik

<< <    Sonraki Sayfa: Kutu Görünümü (Sayfa 1 / 14)    >  >>

Eski 19.04.08, 13:49
yakamo843 Kullanıcısının Avatar'ı
Yeni Üye

Varsayılan Özellikler güzel...

Gerçekten özellikler güzel, ama benim laptop eski model olduğu için pcmcıa çıkışlı, fiyatıda uygun yani...
Alıntıyla Yanıtla
Eski 19.04.08, 13:52
Görkem Yıldırım Kullanıcısının Avatar'ı
Yönetici

Yer: Varşova

Bendeki de PCMCIA ve uymuyor.
Eski 19.04.08, 14:11
yakamo843 Kullanıcısının Avatar'ı
Yeni Üye

Laptopuda yenilemek gerek ama daha alalı 1.5 yıl oldu. Geçen ekran simli bi görüntü almıstı laptopun klavtesine sert birşekilde vurdum ve düzeldi sizce neden böyle oldu, ilerleyen zamanlarda sorun verirmi? Laptopum ilk başlarda yere vurdugu için ekran kartı veya ram mı oynadıda şimdi düzeldi anlamadım yani...
Alıntıyla Yanıtla
Eski 19.04.08, 14:33
chc_ytu Kullanıcısının Avatar'ı
Genel Moderatör

Yer: İstanbul

benim koruma buna benziyo aliim mi

Kartı taktığımız zaman dışarı çıkıntı yapmaması çok büyük bir avantaj...Ayrıca bu ürünün AVerMedia ya ait olması da bir avantaj arkadaşımda bir aver varda çok memnunlar kendisi

nese inceleme için teşekkürler daha fazlasını bkliyoruz

"UCUZ MALA PARA VERECEK KADAR ZENGİN DEĞİLİM!" (K.K.)
Alıntıyla Yanıtla
Eski 15.05.08, 22:35
mahirmete Kullanıcısının Avatar'ı
Yeni Üye

bende de avermedia kart var. bir başka versiyonu ancak. Şu A/V in girişine takılan kabloyu kaybettim. Dv kameramdan capture yapamıyorum. Bu kabloyu nereden temin edebilirim? Hiç bir kablo dönüştürüce bulamadım.
Alıntıyla Yanıtla
Eski 15.05.08, 22:59
Görkem Yıldırım Kullanıcısının Avatar'ı
Yönetici

Yer: Varşova

Bence AverMedia dağıtıcısı Kont Bilişim (www.kont.com.tr) ve Multimedya Bilgisayar (www.multimedya.com) bilgi verebilir. Onlarda yoksa belki aynı kartı olan ama AV girişini hiç kullanmayan birinden satın alınabilir. Bunun için alınık diye alışveriş forumunda ilan vermek mümkün olabilir.
Comment

Etiketler
tv karti, hybrid tv karti, express slim, express card, dvb t, avertv, avermedia

İnceleme Araçları

Gönderim Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Dosya ekleyemezsiniz
Yazılarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
İfadeler Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı
Foruma git

Benzer Başlıklar
İncelenen Ürün İnceleyen Kategori Mesajlar Son Mesaj
AVerMedia AVerTV Hybrid Volar HX USB TV Alıcısı (A827) Görkem Yıldırım Ürün İncelemeler 13 02.07.08 21:53
Hybrid SLI ve CrossFire serkandurmaz Anakartlar 3 12.03.08 17:25
ASRock ALiveDual-eSATA2'de Hem AGP, Hem de PCI Express Var! Emmett Brown Haberler 0 27.02.08 17:31
ATI'dan TV Wonder 650 Combo USB, 600 PCI ve 600 PCI Express Emmett Brown Haberler 0 26.02.08 19:50