|
|
|
|||||||
| Ürün İncelemeler PCkoloji.com editörlerinin yaptığı detaylı donanım incelemeleri. |
![]() |
|
|
LinkBack | İnceleme Araçları |
| AVerMedia AVerTV Hybrid Express Slim TV Kartı | |||
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Gerçekten özellikler güzel, ama benim laptop eski model olduğu için pcmcıa çıkışlı, fiyatıda uygun yani...
|
|
|
||||
|
||||
|
Bendeki de PCMCIA ve uymuyor.
|
||||
|
||||
|
Laptopuda yenilemek gerek
ama daha alalı 1.5 yıl oldu. Geçen ekran simli bi görüntü almıstı laptopun klavtesine sert birşekilde vurdum ve düzeldi sizce neden böyle oldu, ilerleyen zamanlarda sorun verirmi? Laptopum ilk başlarda yere vurdugu için ekran kartı veya ram mı oynadıda şimdi düzeldi anlamadım yani... |
|
|
||||
|
||||
|
benim koruma buna benziyo aliim mi
![]() Kartı taktığımız zaman dışarı çıkıntı yapmaması çok büyük bir avantaj...Ayrıca bu ürünün AVerMedia ya ait olması da bir avantaj arkadaşımda bir aver varda çok memnunlar kendisi![]() nese inceleme için teşekkürler daha fazlasını bkliyoruz ![]()
|
||||
|
||||
|
bende de avermedia kart var. bir başka versiyonu ancak. Şu A/V in girişine takılan kabloyu kaybettim. Dv kameramdan capture yapamıyorum. Bu kabloyu nereden temin edebilirim? Hiç bir kablo dönüştürüce bulamadım.
|
|
|
||||
|
||||
|
Bence AverMedia dağıtıcısı Kont Bilişim (www.kont.com.tr) ve Multimedya Bilgisayar (www.multimedya.com) bilgi verebilir. Onlarda yoksa belki aynı kartı olan ama AV girişini hiç kullanmayan birinden satın alınabilir. Bunun için alınık diye alışveriş forumunda ilan vermek mümkün olabilir.
| tv karti, hybrid tv karti, express slim, express card, dvb t, avertv, avermedia |
| İnceleme Araçları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| İncelenen Ürün | İnceleyen | Kategori | Mesajlar | Son Mesaj |
| AVerMedia AVerTV Hybrid Volar HX USB TV Alıcısı (A827) | Görkem Yıldırım | Ürün İncelemeler | 13 | 02.07.08 21:53 |
| Hybrid SLI ve CrossFire | serkandurmaz | Anakartlar | 3 | 12.03.08 17:25 |
| ASRock ALiveDual-eSATA2'de Hem AGP, Hem de PCI Express Var! | Emmett Brown | Haberler | 0 | 27.02.08 17:31 |
| ATI'dan TV Wonder 650 Combo USB, 600 PCI ve 600 PCI Express | Emmett Brown | Haberler | 0 | 26.02.08 19:50 |