|
|
|
|||||||
| Ekran Kartları Ekran kartlarının önemini oyunculardan başka kim bilebilir ki? |
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları |
|
|
||||
|
||||
|
pc ye vista ultımate kurdum ancak ati ekran kartının sürücüsünü yüklerken ınf dosyası bulunamadı diye hata mesajı veriyor.nette biraz araştırdım ama herhangi bilgiye raslamadığımdan konuyu foruma açmayı uygun gördüm.arkadaşların bilgileri varsa paylaşırlarsa sevinirim.konu ile ilgenenlere şimdiden teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Bu PC mi laptop mu? Çünkü bendeki laptopta X200 ekran kartı var. ATI sitesinden indirdiğin mobility radeon paketi kurulmuyor. Inf dosyasını editlemek ve kandırmak gerekiyor. Biraz daha bilgi verebilir misin, cihaz ne ve kullandığın sürücü paketini nerden elde ettin?
|
|
|
||||
|
||||
|
X200 için Vista sürücüsü çalışmıyor mu şimdi? Şaştım bu ATI'ye
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|
||||
|
||||
|
Bilgisayarının ya da biliyorsan anakartının tam modelini yazabilir misin?
|
|
|
||||
|
||||
|
teğmen arkadaş onuda denedim yüklemiyor.bu arada acaba eksik dosyamı yükledi diyerek vistayı tekrar kurdum ama bu sefer de stand art bir VGA kartı kurun demeye başladı.anakartın adı:FOXCONN RC4107MA Series sayın Emmet BROWN arkadaşım.
|
|
|
||||
|
||||
|
http://www.foxconnchannel.com/suppor...D=en-us0000766 adresinde anakartının kendi özel ekran kartı sürücüsü var. Vista için. Bir de bunu dene derim. Ama Vista belirtilmemiş desteğin arasında. Görkem sen şu sürücü modifikasyonunu anlatabilecek misin arkadaşa?
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
![]() |
| Etiketler |
| problemi, yukleme, surucu, seriesx200, radeon, ati |
| Başlık Araçları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Asus Eee PC Batarya Problemi | painkiller004 | Diğer | 55 | 11.06.08 13:19 |
| Capture'da Takılma Problemi | çavuşözkan | TV Kartları | 36 | 17.05.08 08:11 |
| mozilla hotmail problemi | pckolojik | Diğer | 25 | 02.05.08 23:03 |
| Gigabyte X38-DS5 Problemi | kobraa | Anakartlar | 21 | 30.03.08 16:49 |
| YouTube'dan Çoklu Video Yükleme Hizmeti Geliyor | Emmett Brown | Haberler | 0 | 19.02.08 11:11 |