|
|
|
|||||||
| Güvenlik Bilgisayarınızı internetin zararlılarına karşı koruyan yazılımlar ve önerileriniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları |
|
|
||||
|
||||
|
En iyi antivirüs programı sizce hangisi önerileriniz nelerdir?
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Kaç sene Norton kullandım. Sonra baktım çok bellek tüketiyor ve AVG Free Edition denedim. Onu kullandığım 1.5 senede virüs girmedi sisteme
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
bende çok program kullandım her halikarde giren girdi ama kullanma diyeceğim program nortondur benimde
çünkü bilgisayarı virüs temizleme makinası sanıyo başka bişeyde kullanamıyosun![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Zaten ben kullandığım antivirüsden şaşmam kesinlikle 'Bitdefender' herkese tavsiye ederim.
|
|
|
||||
|
||||
|
slm dostlar..ben aslında antivrs kullanma taraftarı değilim,kendi kendimin korumasını yapmaya çalışıyrm,girdiğim siteler belli,indiriğim şeylerin türleri ve yerleri belli,msn de dosya alışverişi yaptıgım ve mail alıp gönderdiğim kişiler belli..kısaca,kendimi pek fazla ifşa etmeden nette şimdiye kadar pek sorun yasamdım wirüssel olarak..ama ilede bir ad olacaksa...bizde norton cuycuz,ama bende norton pc açık oldugu sürece asla çalışamaz,ömür törpüsü zaten
...sadece paardan pazara akşam yatarken baslatrm yatarım o işini rahat rahat hallder.. ...ama geçenlerde pcnet bullgard adlı bir program vermişti..kurup kullandım ve çok hosuma gitmişti,hem basit hemde güven veren bir duruşu vardı..ve az meşgulliyet veriyrdu pc ye..beraberinde gelen kendi güvenlik duvarıda hakketen sur gibi sağlamdı...en güzel tarafı panik anahtarı diye bir tuş vardı kenarda,buna bastıgınz takdirde..sistemi klitliyrdu,herşey duruyrdu vallah...winapı bile açarken soruyrdu..açılsınmı açılmasınmı diye....ama yinede norton diyorum...yada param olursa trendmicro olabilir.. |
|
|
||||
|
||||
|
Keşke kullanmadan yapabilsek. Eskiden disketle virüs gelirdi. Şimdi sürekli netteyiz. Hadi diyelim MSN den dosya almadım, bildik sitelere girdim ama bir de email furyası var. Her gün spamle karışık 100 email geliyor. Bazısı eklentilerinde aldatmaca yapabilir. Bu nedenle işi bilen kullanmayabilir ya da basit bir Antivirüs programıyla idare edebilir.
|
|
|
||||
|
||||
|
bende bi ara antivirüs kullanımına son verdim hepsini kaldırdım rahat ettim bu antivirüs programları virüsmü çekiyor napıyorsa silince hiç bi sıkıntım kalmamıştı
benimde senin gibi girdiğim siteler bilindik vs. vs. o yüzden bişey olmuyodu ama gözü körolasıca kurs bilgisayarlarından flash diske virüs girdi şu an bilgisayarımda ve hala kurtulamadım antivirüste silemedi gerçi ama en azından varlığından haberdarım diyor![]() |
|
|
||||
|
||||
|
En Iyisimidir Bilmem Ama çalışmasından çok Memnunum Kaspersky Intenet Security nin
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
![]() bu yüzden sildim kurtuldum bi süre sonra![]() |
|
|
||||
|
||||
|
antibanner koruması biraz sitelerde sorun oluyor bazılarını engelliyor ama yinede bazı virüs temizleme programlarının silemediğini çok rahat temizlemekte nod smart security iyi diyorlar ama denemeden bir şey diyilmez
|
![]() |
| Etiketler |
| norton, avg, antivirus |
| Başlık Araçları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| En İyi Defrag Programı Hangisi? | pckolojik | Diğer | 8 | 08.08.08 19:37 |
| Vodafone Hatlar İçin Messenger Programı | halrahcal | Uygulamalar | 9 | 15.07.08 18:27 |
| Overclock Programı | PCkolog | Diğer | 6 | 19.05.08 16:45 |
| elektronik devre çizim programı!? | Kemal Karakaya | Diğer | 4 | 11.04.08 14:07 |
| Hangi antivirüs ne kadar bellek harcıyor? | DaRKBLaCKLiVe | Diğer | 9 | 24.03.08 09:52 |