|
|
|
|||||||
| Dosya Konuları Editörlerin teknolojik gelişmeleri içeren konuları, görüşleri ve analizleri. |
![]() |
|
|
LinkBack | İnceleme Araçları |
| Windows Vista'da Adım Adım RAID Kurulumu | |||
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
''RAID kurulumu Windows Vista sayesinde artık bir eziyet olmaktan çıkıp bir eğlenceye dönüşüyor.''
ben boşuna demiyorum FOREVER WINDOWS VİSTA!!! ![]()
|
||||
|
||||
|
Tabiki benim favorimde vista.
|
|
|
||||
|
||||
|
paylaşım icin teşekkürler
|
|
|
||||
|
||||
|
Evet var mı RAID yapan arkadaşlar performans farkediyor mu?
|
|
|
||||
|
||||
|
Windows Xp de bunlardan farklı olarak neler yapmamız gerekiyor?
|
|
|
||||
|
||||
|
selam arkadaşlar raidle ilgili şöyle bir soru soracaktım.samsung 320 gb 16mb cache sata2 var vista premium kurulu sistemimde geçen elime western digital 320 gb 8mb cache sata2 geçti.bununla raid yapmak istyorum tavsiyeleriniz neler olur bu konuda.bu arada dipnot olarak şunu ilave edeyim western digital hd eskiden xp vardı içinde sakınca yaratırmı vistada raid için.tşk.
|
|
|
||||
|
||||
|
Arşivlik bir anlatım olmuş. Benzeri şuan bir yerde yok.
|
|
|
||||
|
||||
|
Güzel bir rehber gerçekten raid olayında raid sistem çökünce dataların kaybolması olayı insanı sinir ediyor
|
||||
|
||||
|
Tüm verileri RAID dizisine dahil olmayan başka bir diskte sakla. Buna değer.
|
![]() |
| Etiketler |
| windows vista, vista raid, vista create raid, raid, kurulum, how to vista, how to |
| İnceleme Araçları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| İncelenen Ürün | İnceleyen | Kategori | Mesajlar | Son Mesaj |
| ECS G10IL Modeli Netbook Arenasına Adım Atıyor | Görkem Yıldırım | Haberler | 6 | 13.07.08 18:50 |
| bilgisayarı upgrade etmek format ve sistem kurulumu | semih22 | İşletim Sistemleri | 3 | 14.05.08 11:21 |
| Windows Vista'da Ağ Üzerinde Dosya Paylaşımı Nasıl Yapılır ? | ICEEXOL | İşletim Sistemleri | 0 | 18.04.08 21:30 |
| Windows Vista'da İkonların Kaybolma Sorunu ve Çözümü | ICEEXOL | Windows Soru-Cevap | 0 | 04.03.08 12:01 |
| Windows Vista'da AutoCAD 2007 Programını Çalıştıralım | ICEEXOL | İşletim Sistemleri | 0 | 17.02.08 21:22 |