|
|
|
|||||||
| Ürün İncelemeler PCkoloji.com editörlerinin yaptığı detaylı donanım incelemeleri. |
![]() |
|
|
LinkBack | İnceleme Araçları |
| Cooler Master XCraft 250 Disk Kutusu | |||
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Ya bu inceleme ne zaman yayınlandı? Ben bunu daha öneden okusaydım buraya sormazdım
Ama gerçekten aklıma bir soru takıldı:Özelliklerinde 160GB'a kadar destek verdiği yazılı ama ben 250GBık bir disk kullanmak istiyorum:( Olmaz mı? Ayrıca ürün gerçekten çok güzel görünüyor, çanta felan...Hoşuma gitti kafayı taktım alacağım ![]()
|
||||
|
||||
|
250'liğin çalışmaması için hiçbir neden yok. Hani belki 250-320 GB'lıklar daha yeni yeni türedi ya, o yüzden açıklaması o şekilde kalmış olabilir. Bana mantıksız geliyor, düşünsene 250 GB alıp takacaksın neden çalışmasın ki?
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
( yani sitesindeki bilgiler güncellenmemiş ) .Sen böyle söyleyince artık düşüncemi teyit ettirmiş oldum Sağol içime serin sular serptin![]() en kısa zamanda alıyorum.....
|
||||
|
||||
|
Ben de 250 Gb'lık bir SATA ile kullanmayı düşünüyorum sorun olmaz inşallah.Ayrıca hepsiburada 55$+kdv istiyor bu ürüne. 35 nireeee 55 niree?
![]()
|
||||
|
||||
|
sorun olmayacak büyük ihtimal de dediğin gibi fiyat konusu birazcık tartışmalı.
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
http://www.hizlial.com/uruninceleme.....045.1163.0002 |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
1 hafta önce 55ytl idi fiyat düşmüş.
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
||||
|
||||
|
Ben bu yedekleme işini tam anlamadım
PC'de başka bir sabit disk varsa ondaki tüm bilgilerimi yedekliyor yoksa o bahsettiğiniz yazılım'a atıp orada belirttiklerimizi mi yedekliyor?
| Etiketler |
| hdd, harici, external, disk, xcraft 250, xcraft, x craft, cooler master |
| İnceleme Araçları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| İncelenen Ürün | İnceleyen | Kategori | Mesajlar | Son Mesaj |
| Cooler Master Cosmos ESA (RC-1010) Kasa | Görkem Yıldırım | Ürün İncelemeler | 28 | 15.08.08 20:33 |
| Cooler Master V8 Soğutucu Sonunda Piyasada | Görkem Yıldırım | Haberler | 1 | 30.06.08 15:00 |
| Cooler Master HAF 932 ve Centurion Silent Edition | Görkem Yıldırım | Haberler | 1 | 04.06.08 04:51 |
| Cooler Master Cosmos S (RC-1100) Kasa | Görkem Yıldırım | Ürün İncelemeler | 0 | 21.03.08 15:21 |
| Cooler Master Cosmos Yenilendi, Güçlendi ve Güzelleşti! | Emmett Brown | Haberler | 0 | 29.02.08 22:37 |