|
|
|
|||||||
| Optik Sürücüler Yeni nesil optik sürücülerden hangisini, neden seçmeli? |
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları |
|
|
||||
|
||||
|
Arkadaşlar bir piyasa araştırması yapayım diyorum. TR'de pek Blu-ray yazıcı yok gibi. Satılan yer var mı bildiğiniz? Yurtdışıyla ne kadar farkediyor fiyatlar?
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
İpucu: HD DVD yenildikten sonra Blu-ray cihaz üreticileri indirim yapmayı kesti. Fiyatların alınabilir seviyeye düşmesi 2010'u bulabilir.
O zamana 50 GB'lık SDHC kartlar yaygınlaşır ve Blu-ray çok zora düşer diyorlar. Var mı katılan? |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
ama bu fiyatın fahiş olduğunu adamların gözüne sokarisek yani alınmazise ki büyük ihtimalle oyle olacak(en azından bizim memlekette) fiyatlar daha yakın bi vakitte düşer diye düşünüyorum. zira hala normal dvd bize yetiyor ki çoğumuzn bilgisayarı daha 1080p yi kaldırmazken ne yapalım hd idi blu ray dı dimi![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Sony'i bu yüzden hiç sevmiyorum. Umarım Betamax'da, Atrac'da olan yenilgileri tekrar başına gelir. Şimdi sektördeki tek format diye hiç indirim yapmayacak. Güzel bir format çıksın da çaksın tokadı
![]() |
![]() |
| Etiketler |
| blu ray, bluray |
| Başlık Araçları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| En Ucuz Blu-ray | Emmett Brown | Optik Sürücüler | 5 | 05.10.08 19:56 |
| 24x DVD Yazıcı Hakkında Yorumlarınız | Emmett Brown | Optik Sürücüler | 10 | 04.10.08 22:12 |
| ucuz donanım? | PCkolog | Diğer | 3 | 13.05.08 19:21 |
| Japonya'da 240 €uro'ya Buffalo 6x Blu-Ray Yazıcı | Görkem Yıldırım | Haberler | 5 | 16.04.08 23:11 |
| Panasonic'ten Sony'e Cevap: LF-PB271JD Blu-ray Yazıcı | Emmett Brown | Haberler | 0 | 26.02.08 20:06 |