|
|
|
|||||||
| İşletim Sistemleri Windows ve Linux'a dair her şey. |
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları |
|
|
||||
|
||||
|
Merhaba, nLite programını kullanarak,Windows XP'nin 3 numaralı son servis paketini SP2 yüklü XP 'nize entegre edebilir ve bu işlemin sonucundan oluşan ISO dosyasını herhangi bir medya'ya yakarak SP3 entegreli bir XP CD 'sine kavuşalabilirsiniz. 1 C ya da D veya hangi sabitdisk bölümünüzde geçici dosyaları saklayabilecek kadar alan varya o bölümde XPSP3 veya SP2 adında bir klasör oluşturun.nLite programına bu klasörü gösterin ve devam edin. 2 İkinci aşamada tekrar devam'a basın ve aşağıdaki bölümü inceleyin. 3 Bu aşamada ise indirmiş olduğumuz Windows Service Pack 3 paketini programdan içeri alıyoruz.Enregre ve birleştirme işlemlerinin bitiminde size aşağıda gördüğünüz gibi bir uyarı verecektir.Tamam'a bastıktan sonra bir sonraki aşamaya geçin. 4 Eğer dosyayı daha sonra yakmak istiyorsanız ,aşağıdaki ayarları aynen uygulayın. Kaydedeceğiniz yeri seçin. |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
program yokmuydu
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Program yok muydu ???
|
|
|
||||
|
||||
|
Program linki: http://www.nliteos.com/download.html
|
|
|
||||
|
||||
|
Konuya başlarken ,nLite yazan bölümün içerisinde download adresi mevcut.
|
|
|
||||
|
||||
|
O linkleri bir renklendirelim be. :(
|
|
|
||||
|
||||
|
Peki hocam elimizde xp sp2 türkçe cd'si var, şu an benim bildiğim sp3'ün türkçesi yok, ingilizcesini indirip tarif ettiğiniz işlemi uygulayacak olursak, düzgün bir xp sp3 cd'si elde edilebilir mi?
|
|
|
||||
|
||||
|
Bana göre riskli birşey olduğu için denemdim.Kimseyede önermiyorum.
|
|
|
||||
|
||||
|
Olmaz gibime geliyor, yani olsa bile bu CD ile yapılan kurulum sonrasında işletim sistemi saçmalayabilir uygunsuz dosya içeriği nedeniyle...
|
|
|
||||
|
||||
|
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
|
![]() |
| Etiketler |
| sp3 |
| Başlık Araçları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Windows 7 Multi-Touch | Görkem Yıldırım | PCkoloji TV | 1 | 01.08.08 13:52 |
| Windows 7 İndirilecek mi? | Emmett Brown | İşletim Sistemleri | 40 | 31.07.08 08:09 |
| Windows Media Player Gittii... | halrahcal | Sorunlarınız | 5 | 12.05.08 12:51 |
| Windows Live Messenger 10 | Emmett Brown | MSN Messenger | 0 | 24.04.08 00:56 |
| Windows ve Mac İçin de KDE 4 Ortamı Hazırlanıyor | Emmett Brown | Haberler | 0 | 19.02.08 17:21 |